|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Ovako je pocelo... 4 godine sam skidao muziku u jedan folder i toga se skupilo oko 4 GB. I sve je to super radilo do neki dan, onda sam jednom otvorio samo taj folder i skuzio da je u folderu ostalo SAMO 400 Mb muzike (nitko nista nije brisao, komp je tokom noci bio ugasen i ujutro muzike vise nije bilo). E, sad dolazi najcudniji dio - muziku sam bio stavio u library (winamp) i kad ju tamo kliknem - SVIRA!Ali kad odem u folder gdje bi trebala biti - fizicki nije prisutna tamo (ne prepoznaje ju ni nero ni cd-da extractor ili slicni programi!). Muzike ima samo do slova K i dalje nema u folderu nista, ali u winampu uredno svira i kad odem na FILE INFO, pokaze mi da je stvar i dalje u tom folderu, ali ja ju ne vidim (i nije hidden, ukljuceno mi je da vidim te file-ove). Probao sam sa Recover my files, ali veliko NISTA sam dobio. Bio sam u hg-spotu, ve-milu i jos par tih specijalista, ali nitko nema blage gdje se muzika sakrila i svira iz nekog prikrajka koji ja, ocito, ne mogu naci... F1 sto prije!!! Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa fino zaokruzis sve iz lajbrerija i stisnes desni klik i send to recorder i sprzis si ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sory, ali ovo je vrhunski ![]() Apsolutno mi ništa ne pada na pamet. Ali ono, baš ništa. Što kaže zauzeće cijelog diska? Jesi pokrenuo disk chek? Bootao u DOS pa od tamo baacio oko? Instalirao Total comander ili neki od drugih explorera? Boota računalo s recimo Ubunto distribucijom ili nekim od boot CD-a (Hirens boot CD)...probaj nešto od ovoga pa javi, živo me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() Sorry zbog naslova, lud sam bio dok sam to pisao, vec mi je zivce taj komp pojeo. Gle, TC imam i ista je stvar kao i u exploreru, sve foldere otvara normalno, jedino kad taj folder s muzikom idem otvoriti, onda mi se pojavi onaj pjescani sat i otvara ga nekih 20-ak sekundi (i naravno kad ga otvori, nema muzike iza slova K) Isao sam na disc check i ne javlja nikakvu gresku ili bad sector, zauzece diska je zanimljiva stvar - pise da je slobodno 2,2 GB, ali kad idem presnimiti neku muziku ili film od kakvih 700-tinjak MB, kaze da nema mjesta na D discu i da izbrisem nepotrebne datoteke. Zvao sam Infolab i njihov je odgovor bio - nemamo pojma sta bi moglo biti, donesite disk k nama (naravno) S obzirom da je to na drugoj particiji, mozda bi najbolje bilo reinstalirati windowse i gotovo, podaci ce ostati s D particije P.S. Mislis da se nisam sjetio sve oznaciti u library i puknuti na CD?Ali, komp je pametniji, zblesira se i zamrzne pa mi napise da je Winamp otkrio gresku i da se mora zatvoriti (i, kao, oprostite zbog neugodnosti) ![]() Do iduceg javljanja - pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja nebih previse brinuo ko otg nego bi napravio ono , zaokruzio sve "fanbtomske" mp3ce u winampu , desni klik misa - set destination folder , odredis filder neki , opet desni klik misa na pjesme "send to" . :kava: :rjesava_probleme: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() Nope, probao sam seliti ove koje vidim i gle cuda, 5 ih preselis, 5 novih se pojavilo...Ali onda je kod seljenja neke mp3-ce "zastekalo" i taj je folder ostao prazan (zauzece 0 mb) pa sam one koje sam preselio vratio natrag, rekoh, mozda upali pa ga prevarim...Nista, velika nula!!! Uostalom, ako i postoji limit, onda vjerojatno ne bih mogao u pocetku nabacati toliko file-ova u folder, vjerojatno bi se problem prije javio. I sad imam 177 mp3-ca umjesto 1987, koliko sam ih imao pred tjedan dana u tom folderu. P.S. A ja budala slusao pametnije od sebe koji su mi rekli, iskljuci si system restore, moze ti dodatno ostetiti OS, pih, gluposti! Tako da i ta opcija pada u vodu Virusa nemam, imam nod32, redovito update-an i outpost firewall i sve sto se pojavi, izbrisem na vrijeme!Uostalom, u zadnje vrijeme nisam nista novo bacao u komp ni bio na netu pa nisam imao otkuda pokupiti kakvu gamad! Ma ja cu poludit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
A s kojim programom si checkirao disk? Jer ako si s integriranim windowsovim onda ne znam koliko može nepravilnosti detektirat, možda da probaš s nekim naprednijim poput Partition magica ili Norton disk doctora ? I da li ti se te mp3-ce nalaze na sistemskom disku? Ako nisu, nemas se sta mislit - format c: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() Pozdrav ekipa... Ovako, upravo se dogodila najcudnija stvar...Vratim se doma, upalim komp, disc check se pokrene (opet) i nade ti on tako 1645 bad clustera u tom folderu iz kojeg se muzika izbrisala. Trajalo je to ciscenje dobrih 2 sata, komp se restarta, idem bacit oko u folder koji je bio pun tih clustera i - MUZIKA JE TU!!!Od A - Z, sve se vratilo, kao da nije ni otislo. A danas popodne disc check nije nasao apsolutno nista... E, sad, iako mi je pao kamen sa srca, nije mi jos uvijek jasno sto se dogodilo i sto ako mi iduci put pojede neki drugi folder. Malo me to zainteresiralo pa me zanima drugo misljenje pa slobodno bubajte sta god mislite da je moglo "krepati" `Night ![]() Nod32 je verzija 2.70.23 (full), a chipset je VIA VT8366A Apollo KT266A. Stari, napisao sam gore u prvom postu da mi pod file info stoji target tog foldera, ali kad odem otvoriti taj folder, tamo te mp3-ce nema (fizicki), i kad odem pod search u TC-u i upisem naziv stvari koja svira, napise da ju ne moze naci (A ONA UREDNO SVIRA U POZADINI IZ TOG FOLDERA) Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.10.2007. u 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja bih na tvom mjestu kupio novi disk, just in case ![]() Kada si zadnji put defragmentirao disk? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
|
Samo nemoj sad raditi defragmentaciju, molim te...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajd napravi ovo ako vec nisi.Otvori notepad i stavi ovo bez navodnika "dir /s *.* >dirlist.txt" i spremi ga u taj folder pod imenim koje ti hoces.bat i pokreni ga ,kada ti se stvori koje ti hoces.txt document pogledaj kaj ti sve pise u njemu iliti koliko pjesama ima u njemu. Dobiti ces nesta ovako ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | ||
Premium
|
Citiraj:
Disk defragmentiram redovito, obje particije sa software diskeeperom i nikad tu nije bilo problema, koristim regdoctor koji redovito nade greske, ali nikad neke neuobicajene, uglavnom low ili medium risk. Sada kada se mjuza vratila, lijepo trk u trgovinu po 3-4 DL DVD-a i sve gore na njih ispucati...nikad ne znas kad moze opet zalomiti ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.10.2007. u 16:26. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|