|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
MSN/ICQ - spremanje poruka
prvenstveno me zanima da li se nekako može nariktat na MSN-u (preporučite mi također i koja je verzija najbolja...6.2? trebala bi podržavati obično text dopisivanje, avatare, te eventualno potpise ispod ali nije obavezno) da mi on sprema poruke/konverzacije na net - tipa Gtalk kojemu se sve sprema na Gmail račun - sve je uvijek dostupno na internetu. ima li to msn integrirano ili ima neki 3rd add-on koji to omogućuje? zahvaljujem na svakoj informaciji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
meni osobno je najbolja zadnja, live verzija 8.1 mislim. Poruke spremaš tako da odeš u meni, tools, options, messages i odabereš opciju: "automaticly keep a history of my conversations" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
krivo si me shvatio valjda... ja znam da mogu spremati poruke - i one se spremaju u neki "/blabla" folder i sve to u redu i to šljaka - nego ja želim da se one automatski pohranjuju/uploadaju na net kako ja vodim konverzaciju s nekim (negdje...gdje se moze, naravno ako se moze) ili da se po završetku konverzacije cijela automatski stavlja na net... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
znam jedan moguci nacin za ICQ. Portanje ICQ-a na IRC pomocu www.bitlbee.org i mozda kombiniranje sa nekim log pluginom koji stavlja to na net (postoje ali ne znam nijedan naziv). Mozda se to moze izvesti i sa msn-om, ne znam... bitlbee samo samo sa icq-om koristio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|