|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Samsung 223BW - zamjena (koji model?)
A šta da puno kažem nego da "ludim" sa svojim Samsungom 223BW.Mnogi imaju problema sa tim "zujanjem" ali meni ono prelazi granicu normale. Zato ga nosim u Hgspot na zamjenu za novi (već kontaktirao i rekli su da može) pa bi trebao vašu pomoć da se odlučim za novi model 22'' LCD monitora. Model 1 - PHILIPS 220WS8FB (*naveden primjer stranice Autronica) Model 2 - Benq FP222WH Model 3 - zadnja opcija jest ta da uzmem novi Samsung 223BW Svi modeli su cijenom tu negdje pa neće biti nikakve nadoplate već ću još morati uzeti neki proizvod. ![]() Da se razumijemo, monitor bi u prvu ruku treba za ugodan rad unutar Word-a,Flash-a i gledanje filmova(i naravno - kvaliteta i dugoročnost) a onda tek sami dizajn. Svi odgovori su dobro došli i to u što hitnijem roku s obzirom da ću to obaviti u četvrtak ili petak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U svakom slucaju ja bih isao na Philips.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Philips...još da probaš BENQ i imamo kompletnu tvoju "uživo" avanturu...dakako osim Philipsa kojeg češ ionako na kraju uzeti... Zadnje izmijenjeno od: tigman. 10.10.2007. u 06:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bježi od tog Benq-a...radim na poslu na tom monitoru (tom modelu) i katastrofa, doslovno katastrofa od monitora...uzmi philipsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ajde dobro ![]() imam ga doma i nije katastrofa...nije ***EN...ali je ok... ima mane ali ovaj philips nije tolko bolji ZIHER..jer su iste matrice tak da je to isti vrag ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
...carpe diem...
|
Citiraj:
![]() Danas ili sutra ću otići direkt do Hgspota pa uživo vidjeti sve monitore i na temelju toga odlučiti šta ću uzeti u zamjenu. (iako se čini da ću ići na Philipsa) @Benq sigurno nije katastrofalan monitor za te novce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...carpe diem...
|
Sutra odlazim do Hgspota i uživo idem pogledati toga Philipsa. Ako me zadovolji sa samim prikazom slike i kvalitetom izrade onda ga uzimam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|