|
![]() |
#1 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Igre na VISTI
Da li će raditi igre od 2003. godine pa do danas na VISTI, npr. HOMEWORLD 2, SHOGUN TOTAL WAR, ELDERS SCROLL MOROWIND, HALF LIFE 2, UNREAL 2, GROUND CONTROL 2 ........ ITD? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da hoće, ali ako koristiš ovu konfu iz siga nemoj ni pomišljti na vistu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hoće, ak radi Diablo, radit će sve A istina za ovo sto ti Func kaže, ni pomislit na toj konfi, pola HDDa ce ti Vista zauzet KO zna jel onboard može terat aero
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Šteta što nije 3.0 pa ga ni ti nebi imao ![]() ![]() Rade commandosi iz 98,što nebi radile i novije igre?Iako,mislim da sama igra nije toliko problematična koliko ono što se copy/pejsta nakon instalacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ima poprilićno igra koje ne rade na Visti.To su poglavito igre zaštićene starforce zaštitom.Najbolje je imati dual boot sa vistom na jednom hardu i xp-om na drugom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Rade i igre koje su štićene starforceom,ali nijedna od tih nije na njegovom popisu,i to su mahom igre koje je izdao ubisoft. Starforce kao takav nije neki problem,problem je njegov ring0 driver koji si podiže svaki puta kada se dižu i windowsi,i koji čak ostaje na računalu nakon deinstalacije igre koja je štićena njime-to je i glavni razlog bojkotiranja starforcea,čak i uspješan pošto je ubi odustao od njega. Fino skineš najnoviji driver za starforce s njihove stranice i stvar radi bez greške.Splinter cell chaos theory radi bez problema,meni je radio,a na netu nisam našao niti jednu informaciju o tome da ga je netko zapravo uspio pokrenuti. Može li se prebirikat na visti-neznam,nisam probavao,vjerujem da može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
|
Ma znam da sa ovom konfom neće raditi, jedva mi i XP radi na ovoj starudiji, sutra mi dolazi memorija i novi komp je složen, i to pila iz pakla, uglavnom samo me je zanimalo dal će te igre radit na VISTI, jer sam propustio pun k... naslova jer ih na ovom nisam mogao pokrenut, PUNO HVALA na odgovorima!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |