|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ASUS MW221U
Danas bih trebao ići uzeti novi monitor. I sad sam zbunjen svim ovim temama na forumu:jednome je bolji ovi, drugome ovi. I tako sam u "moru" monitora pronašao ovaj koji mi se čini dobar po specifikacijama i izgledu (koristio bi mi za sve). E sad jeli tko ima iskustva s njim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
2500kn koji dolazi uvijek sa samsungovim panelom....taj inferiorni chimei guraju i u 226bw pa je taj model nepopularan medju ljudima koji kuze te stvari bas zbog muljaze s panelima/ekranima..... -->
nikako taj...u njega stavljaju Chi Mei Optoelectronics TN Film koji je losiji od sasmungovog TN filma....uzmi 223bw --> 2500kn koji dolazi uvijek sa samsungovim panelom....taj inferiorni chimei guraju i u 226bw pa je taj model nepopularan medju ljudima koji kuze te stvari bas zbog muljaze s panelima/ekranima.....
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.behardware.com/articles/6...2-to-5-ms.html Po njima je najbolji izmedju 6 monitora za gaming, ali najlosije boje...e sad ti budi pametan i odluci. Ja bih ga mozda ipak uzeo jer je dosta jeftiniji od ostalih, a nije toliko velika razlika da opravda 500+kn vise za Samsunga. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
opravdat ce svaku ulozenu kunu ne zali tih 500 kuna probaj ih usporediti ako mozes u zivo vidjet ces da je samsung daleko ispred asus-a evo i sliku pogledaj moj monitor jučer kupio http://img48.imageshack.us/img48/3020/dscn0870jh1.jpg uvjeravam te jos jednom nečeš požaliti ni kune |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam danas uzeo ovaj Asus, i ne mogu se prestat "udarat nogom u guzicu". Monitor je predobar... jedina, ali ama bas jedina mana koju sam mu nasao je blago curenje pri potpunoj crnoj...al to je tolko nezamjetno da sam samo skuzio u Nokia Monitor Testu... Ali, geometrija, vjernost boja, jednostavnost koristenja, dizajn (dizajn je prica za sebe),odziv... monitor stvarno nema premca u svom cjenovnom rangu (cca 2k kn... da ne spominjem da jedini u toj granici ima DVI prikljucak). Cimer mi ima 226BW. To je monitor vrhunski,al skoro 1000kn vise nema sanse da vrijedi. A 223BW, kojeg sam gledao u HGspota, po meni definitivno ne vrijedi tih 400-500kn vise. Da je 100,rekao bih,ajde zbog tog sitnog curenja. Ovako - nema sanse. Ako ces poslusat mene, uzmi asusa, i neces nimalo pozaliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
To tvrdim cijelo vrijeme. Asus best buy za te pare ![]() |
![]() |
![]() |
|
|