Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.09.2007., 15:11   #1
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
ASUS MW221U

Danas bih trebao ići uzeti novi monitor. I sad sam zbunjen svim ovim temama na forumu:jednome je bolji ovi, drugome ovi. I tako sam u "moru" monitora pronašao ovaj koji mi se čini dobar po specifikacijama i izgledu (koristio bi mi za sve). E sad jeli tko ima iskustva s njim??
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 23:29   #2
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
2500kn koji dolazi uvijek sa samsungovim panelom....taj inferiorni chimei guraju i u 226bw pa je taj model nepopularan medju ljudima koji kuze te stvari bas zbog muljaze s panelima/ekranima.....
-->
nikako taj...u njega stavljaju Chi Mei Optoelectronics TN Film koji je losiji od sasmungovog TN filma....uzmi 223bw --> 2500kn koji dolazi uvijek sa samsungovim panelom....taj inferiorni chimei guraju i u 226bw pa je taj model nepopularan medju ljudima koji kuze te stvari bas zbog muljaze s panelima/ekranima.....
gnomisa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.10.2007., 15:46   #3
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
http://www.behardware.com/articles/6...2-to-5-ms.html

Po njima je najbolji izmedju 6 monitora za gaming, ali najlosije boje...e sad ti budi pametan i odluci. Ja bih ga mozda ipak uzeo jer je dosta jeftiniji od ostalih, a nije toliko velika razlika da opravda 500+kn vise za Samsunga.

Citiraj:
a big monitor as fast as possible, the Asus MW221u is the next reference for its kind. Reaction time is comparable to the Nec MultiSync 20WGX² with two more inches and a price 100€ less… this is a bargain! Also, the design and the finishing touches of the monitor are really nice. The most important drawback compared to the NEC is the viewing angles are like most TNs very narrow, especially the vertical ones. Compared to the other 22"s, it’s just unfortunate that colors are so inaccurate.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2007., 16:55   #4
sibirski_tigarr
Registered User
Moj komp

sibirski_tigarr's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
http://www.behardware.com/articles/6...2-to-5-ms.html

Po njima je najbolji izmedju 6 monitora za gaming, ali najlosije boje...e sad ti budi pametan i odluci. Ja bih ga mozda ipak uzeo jer je dosta jeftiniji od ostalih, a nije toliko velika razlika da opravda 500+kn vise za Samsunga.
uzmi samsunga 223BW
opravdat ce svaku ulozenu kunu ne zali tih 500 kuna
probaj ih usporediti ako mozes u zivo vidjet ces da je samsung daleko ispred asus-a
evo i sliku pogledaj moj monitor jučer kupio
http://img48.imageshack.us/img48/3020/dscn0870jh1.jpg

uvjeravam te jos jednom nečeš požaliti ni kune
sibirski_tigarr je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2007., 11:17   #5
dzajko
Premium
Moj komp

dzajko's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ok hvala na pomoći
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2007., 04:41   #6
vinja
Premium
Moj komp

vinja's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ja sam danas uzeo ovaj Asus, i ne mogu se prestat "udarat nogom u guzicu". Monitor je predobar... jedina, ali ama bas jedina mana koju sam mu nasao je blago curenje pri potpunoj crnoj...al to je tolko nezamjetno da sam samo skuzio u Nokia Monitor Testu...

Ali, geometrija, vjernost boja, jednostavnost koristenja, dizajn (dizajn je prica za sebe),odziv... monitor stvarno nema premca u svom cjenovnom rangu (cca 2k kn... da ne spominjem da jedini u toj granici ima DVI prikljucak).

Cimer mi ima 226BW. To je monitor vrhunski,al skoro 1000kn vise nema sanse da vrijedi. A 223BW, kojeg sam gledao u HGspota, po meni definitivno ne vrijedi tih 400-500kn vise. Da je 100,rekao bih,ajde zbog tog sitnog curenja. Ovako - nema sanse.

Ako ces poslusat mene, uzmi asusa, i neces nimalo pozaliti.
vinja je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2007., 08:37   #7
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
To tvrdim cijelo vrijeme. Asus best buy za te pare
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas