|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Preporuka napajanja
e ovako, frendu je prdnulo napajanje i treba mu neko tiho i kvalitetno napajanje dovoljno jako da gura 3.0 prescotta, 9600xt, 1 gb rama, 120gb disk, optiku itd... Cijena nek bude do max 450 kn. Pregledao sam dosta tema ovdje na forumu ali nista slicno ovom sto on treba. nisam neki strucnjak za napajanja i trebam neku dobru preporuku ! Unaprijed hvala ! evo i frend vam se zahvaljuje ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Fortron 350W PNF - 220kn ve-mil Fortron 400W PNF - 290kn adm Cooler Master 430W - 400kn links a ako ce mjenjati konfu u naredno vrijeme onda neka doda jos koju kunu i odmah uzme Corsair VX 450 (optimum 550kn) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisu Watt-i bitni, ionako neće kupiti manje od 400, pa je li napajanje 370 ili 450 W dragom Bogu svejedno. Bitno je da nema manje od 16A i da je dual rail ili kvazi dual rail barem. Evo ovdje http://www.nitel.hr/shop/cjenik/?kat=169226&gr=169230 imaš LC napajanje od 550W koje lijepo gura kolegin SLI, a moje X1950Pro bez problema. Inače ima dva raila, jedan 16, a drugi 18A. Po "wataži" dosta ti je za tu konfiguraciju i tristotinjak W, pazi samo na Ampere na 12V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
pa trazim neku preporuku. malo sam gledao po internetu za ovog fortrona 400 PNF i cini mi se super. to ce onda uzet i sve super. Hvala svima na odgovorima ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi ipak radije kupio fortron PNF ili Chiefteca nego LC mada IMO nisu oni niti tako loši ipak su Fortron ili Chieftec malo stabilnije marke po kvaliteti...
![]() |
#7 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
E Željac ..oprosti sto uljećem u temu...ali, da bezveze ne zapocinjem novu....samo cu trazit pomoc!!! Treba mi napajanje novo...ali trebao bih neko do 200 kn, a da je ok i da je kompatibilno sa mojom konfiguracijom!!! HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Fortron 350W PNF u Vemilu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Ajde ohladi malo sa !!! jer se to smatra deranjem ![]() Ajde mi reci jednu stvar ,kako tebe (i sve druge) vise nije sram pitat tako nesto ? Ne da je receno 100 puta-nego barem 1000 puta Citiraj:
A sto je najgore u ovom topicu imas odgovor na samom vrhu... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
sto da napisem ?!
|
Sto se mene tice moze lock jer ovo vise ne vodi nikuda,frend je odlucio uzet to napajanje, jos jednom hvala svima ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|