|
![]() |
#1 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
Laptop za cure
Ovako...prijateljica bi si kupila neki laptop do oko 15 milja kuna...e sad njoj nije glavna brzina laptopa i ostalo nego estetika...znam da je suludno ali takva je...važnije je joj je da svijetli u mraku nego da ide brzinom svjetlosti...pa evo svaki prijedlog je dobro došao? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
milja?????????? daj broj od frendice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako već cura ima toliko para i cilja više na estetiku samoga laptopa onda ima 3 opcije : 1.Neki od Apple MacBooka - između 13.000 - 25.000kn 2.Acer Ferrari - 19,978.11 Kn 3.Asus Lamborginhi - 19.899,37 kn To se neki od estetski najboljih modela iako se za te novce mogu naći puno puno bolji laptopi u pogledu perfomansi te čak i estetike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam koliko prijateljici znači Ferarri ili Lamborginhi, ako je prijatelj ne vozi u tako nečemu. ![]() Možda ovako nešto ? http://global.msi.com.tw/index.php?f...35&cat2_no=516 Čak je i cijena korektna. Nekih osam i kusur somova u svijetu medija.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako je estetika u pitanju, onda Sonyeva C serija nema apsolutno nikakvu konkurenciju. Može birati između 4-5 boja, 13 inča WS. Uz to idu i "kompatibilni " dodaci u bojama, a najbliži servis je čini mi se u Austriji, pa odmah obavi i šoping. Na drugom mjestu bi bili oni kožni Asusi. I meni je prije neki mjesec estetika bila jako važna, pa sam se jako zaljubila u Sony, ali onda je razum prevladao i izabrala sam elegantni FS Lifebook S7110, magnezijev poklopac, iznutra srebrno bijeli, 1,8 kg, 14 inča, 2GHz, 2 giga rama, 3 godina garancije, posebno naručena konfiguracija, čeka se oko mjesec dana,sve to sad košta oko 12 000. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|