|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
philips s-ips
za sve one u zabludi ODGOVOR OF PHILIPS-a Citiraj:
edited: uglavnom, poslo sam im model monitora i serijski broj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa ne baš, ja imam /00 i poprilično sam siguran da dolazi s (P) MVA matricom, a ne IPS. Nije da je ova matrica loša, dapače, ali nije S-IPS. Koliko znam S-IPS dolazi u /01 modela kojih nema u nas i ti modeli imaju USB hub s 2, a ne 4 utora.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
gle poslo sam im mail sa njihove support stranice i u mailu sam poslo serijski broj i model monitora (a model je 200wp7es/00). to je odgovor koji sam dobio. Mislim da bi oni mogli/trebali znati bolje od tebe. uglavnom mi je svejedno jer sam jako zadovoljan sa monitorom, a poslo sam im upit samo iz radoznalosti. kak bi jos mogao provjeriti koja je to matrica? mislim ovak samo gledajuci u monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
|
To znači da imaš MVA matricu ![]() IPS ima ljubičasti odbljesak kad se gleda sastrane dok kod MVA slika malo izgubi na kontrastu (malo poblijedi) ako gledaš iz oštrog kuta.
![]() |
#8 |
Suit up!
|
IPS ima najbolje boje, iako xVA imaju isto vrlo dobre (recimo Eizo grafički modeli imaju PVA matrice), xVA malo više "problijede" na otklon dok IPS dobije ljubičasti ton, xVA imaju nešto bolji kontrast.
![]() |
#9 |
Premium
|
da ali isto tako slika ne poblijedi. ovaj monitor ima fakat odlican view angle. daj jos neke spike kak mogu skuziti matricu samo gledajuci u monitor tak da mogu philips-u replay-at. jer ako je pva matrica bas me zanima sto ce odgovoriti btw meni je cak bolje da je pva jer mi monitor treba primarno za citanje teksta. a vidio sam na dosta mjesta da je za to pva bolja matrica od s-ips. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
|
Otvori neku fotografiju sa živim bojama i pogledaj je izravno, zatim je pogledaj skroz iz kuta da vidiš da li izgubi na kvaliteti (boje malo izblijede).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|