|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pop-up window;startanje windowsa
pozdrav ljudi... imam dva pitanja... 1.u posljednje vrijeme dok surfam internetom svakih 5 minuta mi iskače neki pop-up window od neke stranice CiD,nešto za pokere i sportove,neke gluposti...koristim mozzilu firefox,a taj pop up mi dolazi od strane Internet Explorera iako njega nikad nisam koristio...pa me zanima kako se tog riješiti..probao sam s Ad-aware SE proffesional i AVG antivirus al nema rezultata... 2.znate li možda dok se windowsi dižu,zašto im treba,kad prolaze one crtice,meni prođu 13-15 puta svaki put??? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Skeniraj još Spybotom i stavi HijackThis log pa ćemo vidjeti što treba brisati. 2. Koliko su Windowsi stari? Koliko je programa instalirano? Vjerojatno ima dosta smeća pa je bootanje sporije...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
hvala domy i terminator na odgovorima,već sam mislio da mi nitko neće odgovoriti ![]() 1.instalirao sam onaj spybot,i našlo 49 problema,uglavnom cookija,i to sam stavio da to riješi i pobrisao sam sve iz firefoxa kao što si rekao terminator i više se ne pojavljuje,barem za sada...hvala domy i terminator 2.a ono ,windowsi su stari oko 3-4 mjeseca,redovito radim onaj clean-up,i defragment...disk mi je podijeljen na 3 particije,imam od 80 gb,sistemska mi je oko 25GB i slobodno je još 6,programa nema baš previše(negdje 30-35),ništa zahtjevno,osim 4 igrice..a druge dvije particije su isto po 25 gb,jedna skoro skroz zauzeta,a druga prazna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|