|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Imam jedan jezivi problem sa jednom stranicu, ne bih ulazio u detalje o cemu se radi, ali ako nekoga zanima mogu staviti linkove na rasprave... Nego bih svakoga zamolio sljedece: 1. da otidje na: http://narayana-shop.com/tmp/ 2. da kao post ostavi par informacija: ISP: kazete da li se stranica ucitala ili se dobili neki tekst kao gresku. da li su se slike ucitale koje je jezik bio prikazan (engleski ili hrvatski ili nesto trece) Najbitnija mi je informacija prko koga ste pojeni na internet i da li vam se stranica ucitala i kako se ucitala. Hvala svima na pomoci...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
tcom, mrtvo sve, error
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() da li mozes napisati koja je greska, je li "Server not found" ??? otidi na www.hidemyass.com to je inace free proxy server pa upisi istu adresu i reci mi da li ce ti onda raditi, po mojoj procijeni hoce... Hvala na pomoci...
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
T-com, sve radi kako treba. nema greške. Slike rade. Jezik je engleski a mogu ga prebaciti i na hrvatski.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
DNS Error - Server cannot be found preko proxya ide... T-Com |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Tgnom sve u redu... ingliš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
amis mrtvo sve ![]()
![]() |
#13 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
t-com : Firefox can't find the server at www.narayana-shop.com. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
t-com, ništa ne radi. dns nije pronašao ispravan A record. dig-anjem utvrđeno da se domena još nije propagirala do kraja. horza@gondor:~$ whois narayana-shop.com Domain Name: NARAYANA-SHOP.COM Registrar: KEY-SYSTEMS GMBH Whois Server: whois.rrpproxy.net Referral URL: http://www.key-systems.net Name Server: NS1.SRLE.NET Name Server: NS2.SRLE.NET Status: ok Updated Date: 09-feb-2007 Creation Date: 30-jan-2007 Expiration Date: 30-jan-2008 >>> Last update of whois database: Tue, 02 Oct 2007 21:24:35 UTC <<< horza@gondor:~$ dig @ns1.srle.net narayana-shop.com any ;; QUESTION SECTION: ;narayana-shop.com. IN ANY ;; ANSWER SECTION: narayana-shop.com. 14400 IN MX 0 narayana-shop.com. narayana-shop.com. 86400 IN SOA ns2.wmdservers.com. mike.on.vg. 2007053101 86400 7200 3600000 86400 narayana-shop.com. 86400 IN NS ns1.wmdservers.com. narayana-shop.com. 86400 IN NS ns2.wmdservers.com. narayana-shop.com. 14400 IN A 75.126.144.180 ;; ADDITIONAL SECTION: narayana-shop.com. 14400 IN A 75.126.144.180 horza@gondor:~$ dig @195.29.150.205 narayana-shop.com any #(t-com dns) ;; QUESTION SECTION: ;narayana-shop.com. IN ANY ;; ANSWER SECTION: narayana-shop.com. 54969 IN NS ns1.wmdservers.com. narayana-shop.com. 54969 IN NS ns2.wmdservers.com. ;; AUTHORITY SECTION: narayana-shop.com. 54969 IN NS ns2.wmdservers.com. narayana-shop.com. 54969 IN NS ns1.wmdservers.com. ;; ADDITIONAL SECTION: ns2.wmdservers.com. 41208 IN A 74.86.133.96 ns1.wmdservers.com. 41208 IN A 74.86.121.4 horza@gondor:~$ dig @hostnamehidden.pcekspert.com narayana-shop.com any ;; QUESTION SECTION: ;narayana-shop.com. IN ANY ;; ANSWER SECTION: narayana-shop.com. 172800 IN NS ns1.srle.net. narayana-shop.com. 172800 IN NS ns2.srle.net. ;; AUTHORITY SECTION: narayana-shop.com. 172800 IN NS ns1.srle.net. narayana-shop.com. 172800 IN NS ns2.srle.net.
![]() |
#15 | ||||
Premium
|
![]() morati cu te pitati za neka pojasnjenja, dig komandu nisam nikada koristio Citiraj:
Updated Date: 09-feb-2007 da li to moze utijecati na ove probleme, ili se to misli na update podataka tko je vlasnik domene Citiraj:
Znaci pitas da li na serveru ns1.srle.net postoji narayana-shop.com i za svaki type(nemam pojam sta je type) i dobro on sada ispise te neke informacije on kojih neke su mi jasne a neke bas i nisu... Citiraj:
I sada imam par pitanja: Kako znas koji je IP od t-com DNS-a ??? Ja sa sam cuo da t-com ima 4 DNS servera, zasto si provjeravao bas ovaj(prepostavljam jer si bio spojen preko njega) i kako naci IP adrese drugih DNS servera od t-coma? Ovo mi je bitno jer neki put preko t-com radi, neki put ne radi a neki put radi dijelomicno, na sto mislim pod jelomicno moiizes pogledati ovdje http://devprotalk.com/t3655-sto-neva...lim-pomoc.html ako te zanima... I sad bi ja htio vidjeti koliko t-com ima DNS servera i koliki broj od njih me zeza... Trece po ovome gore ispisu zakljucujem da ga nije nasao, je sam li to dobro shvatio ? Citiraj:
>>dig-anjem utvrđeno da se domena još nije propagirala do kraja. Ova je domene stara barem 3-4 mjeseca, koliko ja znam u roku par dana ona bi trebala biti propagiranja do kraja, sto se moze ociniti da se propagira dalje sada, da li se ista moze uciniti ? Hvala na odgovorima bili su od velike pomoci...
![]() |
![]() |
#16 | ||||
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
zašto baš na tome? pa... jer je defaultni svima koji su spojeni preko t-coma. u teoriji, svi dns-ovi na svijetu bi trebali dati potpuno iste podatke o svim domenama na svijetu (ne bih ulazio dublje... i zašto nije tako)... tak da je svejedno koji DNS pitaš. pogotovo ako pripadaju istoj firmi i služe za istu namijenu ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|