|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Pozdrav svim forumašima! ![]() Imam jedno lagano pitanje vezano uz nabavu novog prijenosnika. Malo gledam po ovom forumu i nigdje nisam naišao na temu u kojoj je obrađeno ono što meni treba, dakle (kao što piše u subjectu) prijenosnik za glazbu. Do sada ste skužili da bi trebao kupiti novi prijenosnik koji bi koristio kao komponenta za miksanje glazbe, te eventualno za produkcije glazbe. E sada, moje mišljenje je da za tako nešto meni ne treba neka zvijer,a niti neki ultra kvalitetan laptop. Ali ipak i glazba zna biti zahtjevna pa tako sam napravio listu što mi treba i/ili ne treba od notebooka... Ono što mi dakako treba je laptop sa: - što boljim i kvalitetnijim ekranom (ne mora nužno biti 17'' može 15'' ali dobre rezolucije) - kvalitetnim procesorom (neš tipa core2duo) - što više ulaza i što je važnije izlaza (firewire,usb,sp/dif,optika ![]() - graf. karta da NIJE integrirana (ne mora biti 8800gtx) ali bar 128 mb s nekim dobrim čipom - 2 gb rama ![]() - barem 100gb (ili naravno veći) sata disk Dakle trebam neku srednju klasu lapi-topia do cijene od recimo.... 7k do 7500kn. ![]() Ono što bi mi otprilike odgovaralo je recimo ovo: http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=1893 E još samo da mu je intel umjesto prokletog amd-a... Znači, skužili ste šta mi treba pa pomagajte. Nisam ograničen sa vremenom ali volio bi da što prije nađemo neku soluciju. P.S. - što se tiče zvuka, nabavio sam kvalitetnu eksternu karticu tako da to nije bitan faktor kod odabira... Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Hmm, ovo je vrlo dobar laptop za te novce... Sviđa mi se što ima 4xusb,firewire i bt integriran a i poprilično je lagan (2,5 kg) ali me nešto ekran zabrinjava. To je valjda jer sam sada malo (ponovo) prelistao onu sticky temu od Vranoge, pa me zaintrigirao s dijelom o ekranima, pogotovo 15,4'' ![]() Morati ću ipak naći neku alternativu što se toga tiče, pa barem sa većom rezolucijom... Ipak hvala na prijedlogu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|