|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Novi Sony Ericsson model, predvidjam mu svijetlu buducnost
Neznam za vas, ali ja definitivno uzimam. Mogucnosti za zlouporabu su nevjerojatne. To je redefinirana stara - next gen mobile gaming (khm khm) platforma http://www.sonyericsson.com/cws/prod...ta?cc=ph&lc=en Na ovim prostorima nenadmasan, samo potencijali za zaj... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa nije baš neki velik 100.0 x 48.0 x 15.7 mm ... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ali je tehničar |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Koji bi to blam bio doci u trgovinu i trazit Kitu... Anyway, na HR trzistu se sigurno nece tako zvati. |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nazalost, bar bi reklame za vip bile zanimljivije. "novo u vip ponudi samsung ghw43c lg cookie shine dolce gabbana edition sony ericsson kita vec za 491kn" |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
niko ne garantira za kitu ![]() -to ti novi mobitel ? - ma kita sa stranice : " Your Kita™ keeps getting better and better. Update at any time for the latest software enhancements, free applications and exclusive games." ![]() uu ima i shake control :O
Zadnje izmijenjeno od: AbAdd0n. 11.06.2010. u 00:06. |
![]() |
![]() |
#9 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() Novi model: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...ta?cc=ph&lc=en Vec su pocele sprdnje po netu: Jedva čekam reklame: Npr.... "Ekskluzivno u našoj ponudi, Kita od Sony Ericssona!!!!"... Ili izraz lica na ljudima kada stavljaš ruku u džep i kažeš: 'Samo da izvadim kitu ...' - neprocjenjivo! Pa ... 'Mislim da mi je Kita negdje ispala iz džepa.' 'Kita, malo rabljena (skoro k'o nova!), prvi vlasnik. 1500 kn.' 'Pokvarila mi se Kita...' 'Imam novu igricu za Kitu...' 'Prazna mi je Kita...' 'Kita mi je zablokirala...' 'Imaš dobru masku za Kitu...' 'Posudiš mi Kitu na kratko?' 'Smočio sam Kitu i više ne radi...' |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
1. Pomirite se sa time da nas jezik je toliko beznacajan da nitko ne provjerava što nešto znaci da nasem nevažnom jeziku 2. Ova tema ocito ne vodi nikud osim na sprdnju koja sa mobitelom nema veze zato Lock |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sonyericsson KITA
Zanimaju me komentari,osobito oni ženskog spola. ![]() http://www.sonyericsson.com/cws/prod...ta?cc=ph&lc=en Ne,sad za ozbiljno,mozda bi ga uzeo dragoj iz zaxebancije.Jel ima to tko i kad će se to moć nabavit?
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 24.06.2010. u 03:24. |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#18 |
Premium
|
jedino da ga narucish negdje izvana. ako ga kupish ovdje Yari nije zanimljiv ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |