|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji cooler za 3500+
Stišao sam grafičku kad li ono šumi serijala vent od proca. Vrti ga na 3.400 okretaja. Htio bi ga zamjeniti tišim ali i efikasnijim coolerom. U izbor su ušli slijedeći: Zalman 7000b al - cu ARCTIC-COOLING Freezer 64 LP ARCTIC-COOLING Freezer 64 Pro Thermaltake CL-P0220, Golden Orb II Thermaltake CL-P0391, Ruby Orb Kao što vidite budget je ograničen do 200kn max. E sad koji?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ARCTIC-COOLING Freezer 64 Pro Svakako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Na kolko ti se vrti vent? Te kolko ga već imaš i da li se čuje? Mislim na iritantno zujanje kakvo ima serijski vent.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa sad imam GT 92mm ali samo zbog malo boljeg hlađenja(3-4C).Inače stock vent je jaako tih i do 1100okr se ne čuje a super hladi.Freezer ne da Opteronu iz siga preko 50C a proc se stvarno jaaako grije(neki vanserijski) a onda moš mislit kako če zalediti tvoj 3500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
moj glas za freezera, ja dosada imao obicnog 64, i radi bez greske, bladi dobro, buka minimalna i lagan je ![]() ali posto mi se mosfeti previse griju na maticnoj(do 60 stupnjeva u zatvorenom casu) sam se odlucio na veci cooler koji ce i njih hladiti , naime uzima se BigTyp |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Uzeo sam Freezera 64 pro. Kratki review
|
|
Oglas
|