|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Fifa 2008
Evo nevidim thread pa ga otvaram ![]() Neznam dlai je tko kupio novu fifu (ne demo) vec cijelu, uglavnom fifa je odlicna, predobra demo je nula naspram citave verzije, a najvise mi se svida mod kada imam jednog igraca pa ga kontroliram, stvarno super inovacija ![]() ako ima nekoga da odigramo koji online neka se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Skinuo sam bio demo i bila mi je klasicna fifa. Nije mi se svidjela, ali posto ti kazes da demo nje ni do koljena cijeloj, dat cu joj jos jednu sansu.... .. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
stvarno ima razlike izmedu dema i citave, demo je recimo fifa07 a i grafika je puno bolja u cjeloj nego demu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja igram PES 6 online i FIFA 08 offline. Mogu reći da mi je FIFA 08 jako dobra nakon prvih par tekmi. Pitanje je oće li me zadržati više od jedne sezone, ali u svakom slučaju bolje nju igrati cijelu nego PES 8 demo u kojem imaš par repki, zvukovi nevaljaju, slika puca, sa VERTICAL SINC. mi kasne komande otprilike 5 sekundi kad stisnem itd... Taman dok izadje PES 8 malo izigram FIFA 08.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Skinuo sam cijelu FIFU 2008, instalirao i obrisao nakon prvog poluvremena, koja hebena zalost od igre, ja neznam ko to uopce radi i koga EA placa da im pravi igru... Grafika? Boze mili, ko da smo tamo negdje u 2002 godini, grafika je mutna, face igraca totalno netocne (samo treba pogledat nasta lici tj nelici Eduardo u Arsenalu).. Zvuk navijaca se nije promjenio od 2000te... Komentator moze proc jos nekako. Fizika? Igra pokusava oponasat PES, al nije ni blizu PESa, totalno nerealne animacije, iako fluidne, jadno, jadno... A tek replay golova? LOOL! sve zamuceno kao neki filmski efekat, odvratno! IMO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa sto ste ocekivali od lihvara i muteza ekipe iz EA, koji vec godinama varaju kupce usminkanoscu svojih neigrivih proizvoda, takav je i nba live i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, to i mene muči s NHL 08. Sve je tako simplificirano, je, grafika je super u pauzama, ono face igrača itd, ali igrivost je tako jadna i jednostavna, prije bih rekao da je za malu djecu. Onako, baš je "američki". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kod mene je grafika što se igraća tiće napravljena do zadnjeg detalja (dresovi i lica su super),najveću zamjerku imam na publiku koja je i dalje katastrofa..a najviše me ***e to što komentatori ne komentiraju na domaćem jeziku ovisno o ligi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Strani komentatori neće biti nikada. Ove engleske imaju već 10 godina i svake godine dodaju 10 komentara nova, izbace neka izlizana iz prošlog nastavka i to je to. Ja sam odigrao oko 15 tekmi i dobra mi je. Nemožeš baš dum-dum doci do gola kao u prijašnjim jer se dobro brane (tu prvenstveno mislim na postavljanje igraća u obrani). A face su bolje nego pes06 ali nece biti ni do koljena pes08
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
kako misliš kod mene??ja probo na 1280x1024 sve high i neka smuljana grafika,ajd probam još jednom da nisam nešto propustio upalit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
mene nervira što se igra na MAX detaljima vrti na 75fps, ali kad se kamera miče lijevo desno, fps naglo pada na 35-40fps, igra zatitra i onda skoči ponovo na 75fpsa. Pokušao sam smanjiti rezu na bjednih 1024x768, i onda donekle stvar izgleda bolje, barem ne zatitra, ali onda sve izgleda jadno. Uglavnom, baš to, odigrao sam jedno poluvrijeme i obrisao igru... Više sam prčkao po grafici da skužim zašto titra... Mislim da je "engine" (AI) ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hej Sa_Stilom, iznenađuje me da ti zatitra na takvoj konfiguraciji. Vidim da imaš puno gedžeta popikano na stroju, a možda bi bilo dobro da odeš u device manager i pogledaš koji ti hidden devices čuče tam, pa da ih makneš jer ti to jako puno guta. Sigurno buš osjetil razliku. I još nekaj, pa 1024X768 nije bijedno za boga miloga. Ajd sretno, Oz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|