|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Kupnja Routera
Pozdrav ![]() Imam jedno pitanje u vezi routera, brat i cimer su uzeli onaj bnet internet + tv paket ali uz to su dobili samo onaj kao modem (neznam baš koji jer nisam kod njih) i uz to može na internet ići samo jedan od njih. Možete li preporučiti neki jefitniji router tako da se obojica mogu spojiti? Kontam da bi na router spojili njihova dva laptopa, i taj drugi modem koji im je za kabelsku/net. Hvala na pomoći (routeri bi trebali biti neki iz linksa jer brat tamo uzima i laptop) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Dečki preko foruma prodaju thompson,sx763 bilo koji od ta dva će poslužiti mada prednost dajem sx763. Moj savjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Polako Champ, ne piši ako nisi 100% siguran, ovdje se iznose samo provjerene i ispravne informacije (za razliku od drugih foruma). Ovdje se traži router koji na "ulazu" ima WAN port a ne adsl modem kao predloženi Siemens SX763. Ako se traži uređaj koji će podržati aktualni Carnet account / pristup onda je izbor problem jer malo uređaja ispravno radi "sa Carnet - om", ako ne onda nije neki problem i ovisno o financijama kreni od onog Canyon - a pa dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Ja pikiram ovaj u linksu ADSL router CANYON CNP-WF514A, 54Mbps, bežični ovo mu piše u specifikacijama , pa brijem da će radit i BNET Interface Provided Ethernet 10Base-T/100Base-TX Port Quantity 4 Ethernet 10Base-T/100Base-TX Port Connector Type RJ-45 WAN Ethernet 10Base-T/100Base-T Port Quantity 1 WAN Ethernet 10Base-T/100Base-T Port Connector Type RJ-45 ili ADSL router D-LINK DIR-100, 4-port switch + 1 WAN port |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Gore sam već rekao, radit će i taj Canyon, ali ako ti treba za Carnet račun onda očekuj probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
nemam carnet , ali imam 3d paket (telefon + net) Scientific atlanta Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 07.11.2009. u 22:39. Razlog: . |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
je , al onda opet moram plaća 23kn//mjesečno mjesečni najam , a to ne dolazi u obzir , s obzirom da sam od 2004 na bnetu (dcmu) i da sam davno otplatio modem. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
zvao , ih i nema onog DLinka koji je na cijeniku..za jednokratno plaćanje 200 i nešto kn..ima samo ovog za 400 + kn i tu bi trebao plaćati najam 23kn/mjesec+ 60 kn zamjena ..tak da to otpada.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
evo mogu potvrditi da ovaj , danas kupljeni , radi bez greške: ADSL router D-LINK DIR-100, 4-port switch + 1 WAN port -245 kn , Links isto vremeno rade PS3 i PC na netu ,samo se u njega ušteka ovaj scientific atlanta voip modem i to je to. Jedino me sad zanima , kako osbosobiti PS3 da shera media filevoe sa PC-a? Treba rucno podesavat adrese? Probao sam preko media playera i on "vidi" PS3 , al kad na PS3 pokrenem da traži sherane foldere , ne nalazi nijedan? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|