|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Memorija - molim preporuku
Nisam česti posjetitelj ovog foruma ali bih molio za pomoć. U fazi sam nabavke ploče Gigabyte P35C-DS3R, proca E6750 i ono što me najviše muči je odabir memorije. S obzirom da ploča podržava FSB 1333, proc radi na 1333, a 1333 MHz memu je trenutno vrlo teško za naći (u Hrvata) - da li je bolje uzimati memu na 1066 ili 667 (gledajući http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_C...ore_Kentsfield brijem ovu drugu - ali pitam da budem siguran). Ballistixe ili nešto drugo. OC mi je praktično nebitan. Samo hoću da to radi k'o vurica. Hoće li možda ova na 1066 ako ju daungrejdam ![]() Unaprijed hvala svakoj dobroj duši koja će me prosvijetliti ![]() EDIT: Eh, da..., išao bih na 2 x 1 GB memorije pa me isto tako interesira da li u tom slučaju kakve-takve veze ima da li je riječ o DC ili SC. Navodno to Intelima paše. Ne znam..., sav sam lud i totalno konfjuzd ![]()
Sve što je dobro, ili je ilegalno, ili je nemoralno ili deblja Zadnje izmijenjeno od: punisher. 01.10.2007. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ako ti je Oc nebitan tako ti je svejedno, uzmes Kingmax 667MHz, ja da sada uzimam uzeo bi isto to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kingmax 1gb 800mhz = 237kn (ve-mil) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nu vraga..., jedan veli 667, drugi 800. Gdje je razlika? Osim u MHz, of kors. Gdje? Gdje? ![]() Vidim da ove na 800 imaju CL5. Hoće li onda automatski raditi na 667 sa manjim latencijama ako je postavljena u DC ? Hvala unaprijed
Sve što je dobro, ili je ilegalno, ili je nemoralno ili deblja Zadnje izmijenjeno od: punisher. 01.10.2007. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
razlika je samo u mhz i cijeni. nevidim zašto bi mema od 800mhz u DC radila na 667. radit će na 800mhz uz iste latencije, jedino ak ćeš u bios-u stavit 667mhz.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I na intel p35 chipsetu, obje meme ce proraditi na istoj frekvenciji...ovisno o omjeru (FSB : DRAM) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 01.10.2007. u 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
S obzirom da nofci nisu problem i da može ići 667 i 800 (čitam i da je Ballistix kit 2 x 1 GB dobra memorija uz još k tome 5 g. garancije pa ono..., ako ikada i poželim malo OC) ako to uspijem nabaviti da li će to biti dobra odluka?
![]() |
#8 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
A čuj, posto novac nije problem...uzmi ballistix bez razmisljanja...samo požuri, jer se brzo rasprodaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|