|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
nektivirani win xpsp2
Na kompu sam u petak promijenio 3 komada hardvera i reklo mi je 3 days left da aktiviram win zbog značajnih hardverskih promjena. Bilo je to poslije 5 sat tako da nisam mogao zvati MS, a vikendom ne rade. Mene zanima što se dogodi ako ga ja u ta 3 dana ne aktiviram. Mislim sutra ujutro zvati MS, ali ne znam istječu li ta 3 dana točno 36 sati nakon one poruke ili su ta 3 dana bili pet, sub, ned. Ako je prvi slučaj, sve ok, oni će mi dati kod, ali ako je ovaj drugi, što će mi se dogoditi s windowsima budući da ih u ta 3 dana nisam aktivirao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, koliko se sjećam ne puštaju te uopće u windowse, no nemoj me držati za riječ. Tako je kod Viste. E sad koja je procedura u tom slučaju ne znam jel mi se to nikada nije desilo no pitao sam se što onda. Vjerujem da deca u MS imaju legalno rješenje za isto, ilegalnih bar ima. No, javi u svakom slučaju zanima me što se desi tad... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, nećeš se moći logirati kad ti istekne to razdoblje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam morao isprobavati što će se dogoditi kad isteknu 3 dana jer sam danas nazvao i aktivirao. Očito su 3 dana točno 36 sati, a ne tri datuma (kako kod nas računaju tvrtke za internet prodaju, npr. uzmem u adm-u danas navečer u 21h ponudu i piše mi da ju moram uplatiti danas ili sutra, pa u biti imam jedan dan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
inace ja iako imam originalne windowse drzim na kompu "modane" jer sam kod cure imao isto sranje i poludio sam ![]()
![]() |
#8 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Moze malo pojasnjenje ovo "modane" ? ![]() BTW, sinoc se i meni desio isti qrc. Flasham oba DVD drivea na najnoviji firmware i paf - 3 dana do ponovne aktivacije. Naravno, ovaj trenutni kljuc mi ne prima (original, naravno). ![]() ![]() I da ne otvaram novi topic, pitanje vezano uz ovo: - Windowsi su XP Pro OEM i zanima me da li se ovo gore desi zato sto imam dvije instalacije (kao dual boot) a jedan kljuc ? AFAIK ne bi trebalo biti problema posto koristenje jedne instalacije iskljucuje istovremeno koristenje druge, ali eto. Obje instalacije sam uredno aktivirao i sad kad sam fleshao firmware ova prva koju sam dignuo je sada neaktivirana a kad udjem u drugu sve je u redu. Opet napominjem da su obe instalacije na jednom racunalu, samo kao dual boot. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|