|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Savjet za položaj zvučnika...
![]() Ne obatirite se na ovaj podupirač ![]() ![]() A u pozadini i Z3 ![]() ![]() E sad...zanima me...jesan li ja dobro postavija ove Z4...šta se položaja tiče...iman već gotove nove nosače i iman ih namjeru zaminit jer ovi nisu nešto...dal da zadržin subwoofer na ovom položaju? Aj neko jer mi se neda radit 2 puta isti posa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
samo sub na pod i ako moze u kut. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Na pod sub obavezno i stavi noge na njega (neobavezno)
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Tako je, sub na pod i stavi mu male nožice, po mogućnosti četiri stošca. OT: Čestitke na desktop podlozi. IMHO najbolji auto ikada napravljen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Nemislin radit nikakve fensi stalke ili već koju kitu koji će klapat...ova polica šta sad sub stoji na njoj...ostane na njoj...i na tu policu odozdo ispilam još 2 stranice visoke kojih 6-7cm da ne leži direkt na podu i da ne izgleda gadno. Neznan koja je velika razlika između toga i da je na podu? Nevirujen da će se sve trest kad je uporište na podu? I još nešto...šta van se čini od ideje da ovaj sub od z3 stavin do ovog z4 a satelite odvučem na staro misto zada? Ili je bolje da mi je zada još jedan subwoofer? OT: a ova prisma...istina...pre***en auto...meni najdraži...draži i od delte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
i opet, sub na pod, sta otvaras temu ako ne zelis slusat? sta ima veze kako izgleda, glavno da zvuci!! i i stavi mu nozice imas u cipoteki za 70Kn 4 komada
![]() |
#14 |
Registered User
|
Gledaj, nebi pita da ga ne želin primistit ![]() Ali...svejedno mi neide u glavu koja je razlika kad on stoji na tim nožicama ili kad ga ja ovako stavim ko ovaj lik z-5500 http://img474.imageshack.us/img474/2...setup42lu8.jpg http://img474.imageshack.us/img474/1...setup45tb0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Stavi ako ikako mozes na pod |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ovom gore sutup-u bi nadjeo ime "Samo za vase oci", ovo nema veze sa zdravim rasporedom zvucnika, a i vidi se da je sve uredjeno za gledanje i divljenje izgledu, a ne uzivanju u kvaliteti zvuka pa pogle samo kako to izgleda, nema tastature, pacov negdi sakriven, na desktopu niti jedne ikone, pa za tim kompom se i n radi nista...meni se za sat vremena nakui smeca da vise misa nemam stavit...lool....izlozba..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|