|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Kako skinuti video sa portala dnevnik.hr?
Naprimjer kako ovo skinuti ovo : http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8091_76448.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
Citiraj:
Yeah, right....ti bi to skidal, da nebi možda ovo http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/zanimljivosti/20071012_27915_76057.php ![]() ![]() A za skidanje, neznam... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
google is your friend "Use Orbit Downloader as Flash Video Downloader" http://www.orbitdownloader.com/Use-a...Downloader.htm
![]() |
#4 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now -->
Evo ovako to ja radim:
Prvo moraš pogledati video do kraja. Kad si ga pogledao idi u My Computer i gore u adresnu traku upiši: C:\Documents and Settings\"Tvoje ime "\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\skcc221f.default\Cache Gdje sam napisao "tvoje ime" upiši ime tvog accounta ali bez navodnika. Onda kad si tu ušao stavi da folove poreda po datumu. Onda idi na dno i zadnji file koji ima recimo više od megabajta a koji se ne zove cache 1, 2, 3 li 4 je tvoj film. zatim prebaci taj film na radnu površinu i preimenuj ga u imefilma.flv znači obavezno ti treba biti .flv. Kad si to uradio filmić možeš pogledati s flash playerom ili wm playerom ako imaš codece. Filmoić možeš i konvertati u avi. E i da prije nego pogledaš film klikni u mozzili tools-->options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ako koristis firefox, skini addon DownloadHelper, i u rotirajucoj ikonici u toolbaru imas sve video materijale koji su na otvorenoj stranici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now
|
Evo ovako to ja radim:
Prvo moraš pogledati video do kraja. Kad si ga pogledao idi u My Computer i gore u adresnu traku upiši: C:\Documents and Settings\"Tvoje ime "\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\skcc221f.default\Cache Gdje sam napisao "tvoje ime" upiši ime tvog accounta ali bez navodnika. Onda kad si tu ušao stavi da folove poreda po datumu. Onda idi na dno i zadnji file koji ima recimo više od megabajta a koji se ne zove cache 1, 2, 3 li 4 je tvoj film. zatim prebaci taj film na radnu površinu i preimenuj ga u imefilma.flv znači obavezno ti treba biti .flv. Kad si to uradio filmić možeš pogledati s flash playerom ili wm playerom ako imaš codece. Filmoić možeš i konvertati u avi. E i da prije nego pogledaš film klikni u mozzili tools-->options -> Advanced -> i onda stavi cache na 500 mb i klikni clear now |
![]() |
#7 |
all you need is freeware
|
Postoje raznorazni programi za to, sam ne funkcioniraju svi na svim sajtovima s flash filmićima. Ako je riječ o sajtu s kojeg trebam brdo filmića, potrudim se naći program koji radi s njim. ako je riječ o sajtu s kojeg trebam jedan-dva filma, onda samo selektiram područje oko filma, opalim view selection source i tamo nađem adresu filma. u većini slučajeva je to malo zakamuflirano, npr. "/folder/folder/film.flv", onda samo dodaš adresu sajta ispred i amen.
![]() |
#8 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
http://www.microsoft.com/emea/spotli..._Cleaning.aspx
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
ako ti nema tu onda moras dopisat ručno jos Content.ie5 jer ti se ima foldera neće vidjeti dok browsaš mišem tj. da ti piše ovak: C:\Documents and Settings\ ako ti je puno MB u temp internet fileovima , onda ti se u folderu content.ie5 stvori jos hrpa foldera. naravno , moraš imati view hidden na tu fintu ja skidam mp3 - odem na www.radioblogclub.com i streamam a zatim uzmem iz temp int filesa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
Oglas
|