|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Sharp ili Samsung
Pozdrav ljudi. Kupujem lcd tv. i trenutno se nalazim u dilemi između dva modela. Samsunga 32" LE32R87BD i Sharpa Aquosa 32" AD5EBK. Cijenom su tu negdje. samsung je skuplji za kojih 200kn tak da to ne igra ulogu. oba su ispod 7 tisuća kuna. čitajući razne forume došao sam do zaključka da u tom cjenovnom razredu sharp jedini iskaće po kvaliteti standardne slike, a s obzirom da će se večinom vremena gledati SD program ( dobro bude tu i igranja na boxu 360 ) onda se taj sharp nameće kao logičan izbor.. ili...??
samsung mi ima puno ljepši dizajn ali znamo da se tv ne kupuje zbog izgleda... a i slika nije za odbacit. i sad trebam vašu pomoć dajte mi pomozite u toj mojoj dilemi. na netu sam pronašao review tog samsunga ali tog sharpa nigdje nema.. jel to neki stariji model? i još nešto. kad sam pitao prodavača da mi preporuči jedan od tih dva rekao je definitivno sharp (kao da sharp proizvodi daleko najkvalitetnije lcd panele na tržištu)... da, možda u skupljim lcdima a ne u toj mid range klasi. e sad... unaprijed zahvaljujem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mblesc. 26.09.2007. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mislim da ti je malo bolja varijanta taj Sharp jer stvarno rade jako kvalitetne panele sigurno bolje od samsunga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|