Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.09.2007., 12:34   #1
puljo88
Registered User

puljo88's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Question Kvaliteta MP4 playera?

Trebao bih si uskoro kupiti mp4 pa sam malo tražio po netu i vidio da MS ima najveći izbor ali po dosta niskim cijenama pa me sad zanima ima li netko njihov mp4 i je li zadovoljan? osobno su mi se svidjela ova dva MP-405 2GB (508kn) i MP-403 2GB (419 kn)
A za usporedbu sam našao i ovaj sony-jev s istim kapacitetom i sličnim mogućnostima po 909 kn Sony NW-A805/V Jednostavno me brine ta prevelika razlika u cijeni, jer nije bezvraga ona izreka koliko para toliko muzike? Pomozite!
puljo88 je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 13:04   #2
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Neznam zasto ljudi uzimaju takve playere,
512mb, - 1gig ti je skroz dovoljno.
Ja npr kad idem van, naoruzam se s 3-4 albuma koliko stane na moj ipod 512mb i poslusam max 5-6pjesama. Neidem van da preslusavam muziku ili drzim ko zna sta na njemu, i tako necu stalno imat sluske u usima, komunikativna sam osoba
a ovo sa videom, sto nemas vec mob natrpan svakakvim filmekima?
TBH besmisleno je nositi 10 albuma van od kojih ces poslusati max 1-2, (ako si duze vani) bez obzira kakve ti sluske imo opet ce ti netko pored uha paliti cisternu kad seces itd. A film gledati na ovom smjesnom ekranu dok se guzvas u autobusu, nit cujes zvuk nit kuzis sto se dogadja jer ti sunce zaklanja vidiljivost ekrana itd Za takve stvari se ima FLAC i dobar zvucni sustav, odnosno HD monitor/telivizor za video.,
^moja kolumna sto se tice playera
Oglas

Oglas
Staro 25.09.2007., 13:18   #3
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ms je sranje. ne kupuj. spor, neučinkovit i ne koristiš sve kaj nudi, a i da koristiš, kvaliteta je žali bože loša. prebacivanje mp3ca fala bogu ide i bez posebnih programa, al je ćudljivo i bugovito... jedino dobro je šareni displej, koji opet ne opravdava veličinu pošto možeš samo jednu stvar gledati, ostalo su neki šugavi ukrasi.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 13:45   #4
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
EVo moj ms se vratio s reklamacije. Sada moram ici po njega

Inace. Spor je, ruzan je, kolje se sa any dvd softwareom, tipke su loše kvalitete...

Iako ima dobar zvuk i služi svrsi. Sve u svemu da mogu birati rade bi si sada piknuo Irivera i zaboravio na sve probleme

@SniperWolf..shema ti je u tome da ja zelim imati na playeru

punk
rock
jazz
metal
itd..pa si stavi slušati ono kaj mi se sluša..zato mi treba mjesta..doduše imam samo 1gb ali lošija kompresija radi čuda
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 15:48   #5
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Aha
Inace stvari sto su genijalne za slusati kad se ide van po meni su : (ne svaka)
Fear Factory - od Digimortal (2001) pa nadalje
Hatebreed - Supremacy (ovo obavezno ako idete se tuc s nekim sto vam je diro curu, slusajte i otkrijte zasto)
Chimaira - The Impossibility of reason, self titled (2005) i Ressurection (2007)
Disturbed - Ten Thousand Fists
I da ovo je definitvno najbolji po meni album koji se u prvom slusaju hvata u uho, vrlo jednostavan za slusati - ne trazi da mu se posvetite (kako da objasnim)
Soil - True Self (2006!)

Ja si potrpam par albuma od nekog izvodjaca i onda gustam s time, npr kad sam iso na Tool sam Sve od Aenime (96) do danas toliko presluso da se izlizala flash memorija unutra
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno