|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
covjek, alati i prvo programiranje
amo reci da je covjek na zemlji i sve alate stvara sebi da bi se lakse sluzio okolinom ili svojim radostima. Npr. prvo je izgradio kameni kotac, dok danas imamo i Porsche. Svi su bjezali od prve motorne sprave, dok danas svi zele imati ga. Isto je i s TV otkricem... e sad, molio bi od vas da mi date najjednostavniji ili najbrutalniji nacin prvog razmlisljanja ili programiranja. ali ne samo fizikalija kao busene kartice, vec zasto i cemu. pa onda mozemo obradit i comodere i amigu (apple, atari) pa i sam sustav windows. ps. i ne zaboravite napomenuti ulazne i izlazne peferije kao osjetila i davaci informacija. eto mislim da mi na kraju ovog topika mogli doci na zakljucak sto sljedece nas prati. ili kako zgrnuti novce ponovno? Hvala na slusanju, nadam se da ima ode mislioca, a ne samo komutera koji sluze za prenos inforamacija, ali ne i za stvaranje hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel tko kuži ovog čovjeka?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#5 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Sinko iz koje galaksije nam ti dolaziš?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
koliko sam ja skuzio covjek oce znati kad je covjek dobio prvu ideju da nesto programira o.O dunno, valjda kad je napravio onaj neki stroj za 4bitno zbrajanje o.O prije valjda nije imao potrebu za tim, bar ne izravno o.O nije ni meni bas prejasno sto ti zapravo hoces reci O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam ga skužio, aha aha ... znači kotač, porše, komodore, bit će da govori o renati sopek ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|