Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.09.2007., 23:39   #1
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Recenzija stola...

Evo zanimljive recenzije: radni stol...pardon...stol za racunalo
Pisem ovdje jer ne znam u koju bi skupinu hw-a ovo islo...
Uzeo prije par dana novi stol:

Nije klasican, izgleda malo svemirski, ali sluzi svrsi i nije niti tako skup, oko 700kn u Primi, ne sjecam se tocno, zena uzimala jos neke pi*darije, a mene puklo i uzeo stol
Imaju ga u jos boja, ja uzeo ovu bukvu jer su to imali na lageru, dimenzije su (u cm, SxVxD): 120x76x60. Prostor za komp je dolje lijevo, ona daska na koju dodje je podesiva po visini, ako se makne stane kuciste do visine nekih 68cm. Hura, vise ne cujem niti WD3200AAKS otkad je kuciste dolje
Dobra stvar, ladica na izvlacenje je sirine skoro nevjerojatnih 80 cm sto je super za veliku tipkovnicu. Malo je uza radna ploha na sredini, ali to ne smeta, gore lijevo su si projektanti zamislili prosirenje za monitor sto samo dokazuje da nemaju pojma o ergonomiji iako mi je monitor sasvim fino stao na sredinu stola (jos jedan plus, sad ga vise ne moram podloziti knjigama). Na tom prosirenju sad se smjestio printer. Za skener se nazalost nije naslo mjesta, ali njega ni ne koristim tako puno... Stol je dosta stabilan, jednostavno se sastavlja (sto je OK s obzirom da se ipak radi o jeftinjaku), si vazniji bridovi dobro su obradjeni i nisu ostri. Jedini moguci bed kod sastavljanja je sto se velika ploha drzi samo na drvenim cepovima i ljepilu pa nije pozeljno stol prenositi drzeci ga za to. Ne znam za sto su si zamislili ovu donju dasku (ispod nogu), ali meni sasvim fino sluzi za drzanje nogu
Sve u svemu, stol je cisto ok za taj cjenovni razerd, narocito ako se usporedi s raznoraznim glupim rjesenjima koja se vidjaju okolo po trgovinama namjestajem.
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 09:15   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Meni je jako drago što si zadovoljan stolom. Meni to niti izdaleka ne priliči dobrom stolom za komp. Ergonomija je zaboravljena kao smjernica za slaganje. A taj dio je meni presudan jer moja bolesna kralježnica ne podnosi ništa osim savršenog.

Jedno vrijeme sam uredno pohodio razne centre, prodavaonice namještaja i sl. Tako sam uvijek gledao i stolove na kojeg bi posadio svoj komp. Tek je jedan model uspio zadovoljiti nekoliko osnovnih kriterija. To definitivno nije bio stol za mene ali bi mogao zadovoljiti veliku većinu ljudi. Nije važno koliko je koštao. Nije bio skup iako nisam imao nikakav cjenovni limit, obzirom da i nisam imao pravu želju kupiti ga.

Ladica za tipkovnicu, po mojem mišljenju i iskustvu, ne služi ničemu. Imam na poslu jednu širine 100cm i koristim je za sve osin za njenu pravu namjenu. Jednostavno je prenisko. Stalak za monitor je dio koji su proizvođači namještaja napokon otkrili, ali ga i dalje loše izvode. Ne može biti viši ili niži od 10cm. Isprobavao sam svašta i nije bilo dobro.

Komp svoje mjesto nikako ne može naći svoje mjesto sa lijeve strane. Dok bi kabel od MX510 nekako i došao do kompa, kabel od Logitech tikovnice niti u snu. To je pravo mjesto za printer.

Moj trenutni stol zadovoljava me koliko je to moguće. Nije savršeno ali... Imam stol 180x90 cm. Na njega je stavljena nešto kraća ploča za monitore koja ima držaše u vidu komada štafli (za one koji ne razumijuu, građevna letva 5x7cm), dakle puno drvo. Ploča je iverica ojačana sa umetnutim komadima punog drva. Sve se to donekle bori sa mojim monitorima (21'' + 19'' ili oko 50-tak kg). Radna ploča je od punog drveta debljine 3 cm. Ima i ojačanje koje je zamišljeno kao kanal za kablove i za to odlično služi (iako ne kod mene).

Svi stolovi koje sam vidio evidentno su napravljeni prema zamislima uredskih teta koje po cijeli dan premeču papire, a komp je ono što im smeta na stolu. To se vidi iz činjenice da je monitor obavezno sa strane da bi što više mjesta ostalo ispred, kako bi stalo puno papira i registratora. Onda to nije stol za komp, nego za papire. A to je neka druga kategorija. Na stolu za komp monitor MORA biti ispred korisnika. I tu je najveći problem. Kako nagurati 21'' CRT na stol od 70cm? Odgovor je nikako. Zato se može nagurati na 100cm.

I nisu ništa popravili stolovi nego pojava jeftinijig LCD monitora, koji zauzimaju manje mjesta. Ali opet stolovi nisu manje loši.

Ne da mi se više pisati o ovome. Nema do toga da uzmem pilu u ruke i napravim savršeni stol. Od kupovnih rješenja nema koristi niti uz preradu.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.09.2007., 10:28   #3
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
IMO nis posebno u tom stolu nema, i slazem se sa Rakom da se tesko/nemoguce moze nac dobar gotovi kupljeni stol, zato je mojeg napravio najbolji stolar u okrugu, 3 dana smo samo nacrt radili i doradjivali, kostalo je novaca, ali i vrijedi, svi ovi stolovi za komp koji se prodaju po Primi i di vec ne, izgledaju mi ko igracke, a svi su manje-vise na isti kalup i bez ikakvog plana i smisla

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 10:36   #4
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Najbolji stol je komad radne ploce tipa http://www.javor-trgovina.hr/radne.html usarafljeno u zid na dobro jake L nosace. Nema dalje - plafon!
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 10:50   #5
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Može neko i nabacit sliku svog homemade stola

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 16:06   #6
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Meni je jako drago što si zadovoljan stolom. Meni to niti izdaleka ne priliči dobrom stolom za komp. Ergonomija je zaboravljena kao smjernica za slaganje. A taj dio je meni presudan jer moja bolesna kralježnica ne podnosi ništa osim savršenog.

Jedno vrijeme sam uredno pohodio razne centre, prodavaonice namještaja i sl. Tako sam uvijek gledao i stolove na kojeg bi posadio svoj komp. Tek je jedan model uspio zadovoljiti nekoliko osnovnih kriterija. To definitivno nije bio stol za mene ali bi mogao zadovoljiti veliku većinu ljudi. Nije važno koliko je koštao. Nije bio skup iako nisam imao nikakav cjenovni limit, obzirom da i nisam imao pravu želju kupiti ga.

Ladica za tipkovnicu, po mojem mišljenju i iskustvu, ne služi ničemu. Imam na poslu jednu širine 100cm i koristim je za sve osin za njenu pravu namjenu. Jednostavno je prenisko. Stalak za monitor je dio koji su proizvođači namještaja napokon otkrili, ali ga i dalje loše izvode. Ne može biti viši ili niži od 10cm. Isprobavao sam svašta i nije bilo dobro.
O ergonomiji ne mozemo govoriti ako se ne uzme cijela slika u obzir, tj. ako ne gledamo i druge stvari osim stola. Meni sse kad si podesim visina stolice i naslona za ruke taman poklapa s visinom ladice za tipkovnicu. Na starom stolu kojeg sam si rucno preradio sam izvadio pravu ladicu i stavio ovu montaznu za tipkovnicu i isto me dobro sluzilo.

Citiraj:
Komp svoje mjesto nikako ne može naći svoje mjesto sa lijeve strane. Dok bi kabel od MX510 nekako i došao do kompa, kabel od Logitech tikovnice niti u snu. To je pravo mjesto za printer.
***iga, meni su svi kablovi dovoljno dugački, a kućište mi ima vrata koja se otvaraju nalijevo tako da mi i to odgovara

Citiraj:
Moj trenutni stol zadovoljava me koliko je to moguće. Nije savršeno ali... Imam stol 180x90 cm. Na njega je stavljena nešto kraća ploča za monitore koja ima držaše u vidu komada štafli (za one koji ne razumijuu, građevna letva 5x7cm), dakle puno drvo. Ploča je iverica ojačana sa umetnutim komadima punog drva. Sve se to donekle bori sa mojim monitorima (21'' + 19'' ili oko 50-tak kg). Radna ploča je od punog drveta debljine 3 cm. Ima i ojačanje koje je zamišljeno kao kanal za kablove i za to odlično služi (iako ne kod mene).
Ajde pukni sliku ovdje ako nije problem...ili mozda vec jesi u onaj thread o radnom mjestu?

Citiraj:
Svi stolovi koje sam vidio evidentno su napravljeni prema zamislima uredskih teta koje po cijeli dan premeču papire, a komp je ono što im smeta na stolu. To se vidi iz činjenice da je monitor obavezno sa strane da bi što više mjesta ostalo ispred, kako bi stalo puno papira i registratora.
Onda to nije stol za komp, nego za papire. A to je neka druga kategorija. Na stolu za komp monitor MORA biti ispred korisnika. I tu je najveći problem. Kako nagurati 21'' CRT na stol od 70cm? Odgovor je nikako. Zato se može nagurati na 100cm.
To s monitorom stvarno nije egonomski jer znas kako je dulje vrijeme gledati na stranu. Meni je na to mjesto fino uletio printer, a monitor na sredinu.
Imam 19" CRT poprilicne mase i znam kako je tesko naci mjesta, pogotovo ako imas jos jedan monitor.

Citiraj:
Ne da mi se više pisati o ovome. Nema do toga da uzmem pilu u ruke i napravim savršeni stol. Od kupovnih rješenja nema koristi niti uz preradu.
Ja sam se poprilicno nahodao okolo jer sam trazio namjestaj za novi stan i usput sam pomalo trazio novi stol za komp...Po meni je najbolja stvar zamisliti si sto ti treba, nacrtati to, odrediti dimenzije i zaletjeti se k stolaru da napravi stol. Ne moze nama informaticarima nitko isprojektirati savrseni stol ako si to ne napravimo sami. To je bio moj plan od kojega sam igrom slucaja odustao. Ako me dugorocno ovaj stol ne zadovolji, lako ga poklonim nekome i napravim si drugi znajuci da nisam puno para dao za njega
Staro 16.09.2007., 20:34   #7
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Najbolje je napravit svoj stol kako ti hoćeš i napraviš 100 puta kvalitetnije nego kakav je kad ga kupiš. u Primi ima jedan stol za 450kn, ogroman je to kupujem ako ga bude bilo jer sam zadnji put tamo bio u 7mjesecu.

Ja sam radio ali samo ploču za ovaj što sad imam, ružno ispalo, skinuo ploču drugi dan.
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2007., 20:59   #8
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
di je slika?
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 08:05   #9
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
O ergonomiji ne mozemo govoriti ako se ne uzme cijela slika u obzir, tj. ako ne gledamo i druge stvari osim stola. Meni sse kad si podesim visina stolice i naslona za ruke taman poklapa s visinom ladice za tipkovnicu. Na starom stolu kojeg sam si rucno preradio sam izvadio pravu ladicu i stavio ovu montaznu za tipkovnicu i isto me dobro sluzilo.
Svakako da je stolac sastavni dio stola. Moj nije savršen (ima malo godina) ali je dovoljno reći da ga je koristio direktor ugledne tvrtke. A takvi likovi, kao što je poznato, kupuju samo najbolje. Ima jako visoki naslon, pa mogu i glavu nasloniti u položaju za igranje.

Dakle, podesim maslon za ruke i visinu stolca da bude dobar za ladicu tipkovnice. Onda su mi noge prenisko i previše skvrčene, a monitor... od ladice do radne površine 10 cm, onda još 15-20 do površine za monitor, pa visina stalka... moram malo odštemati plafon da to stane u sobu. moji vratni kralješci i koljena će to svakako znati cijeniti. Svaki dan će mi javljati koliko su sretni.

Ako podesim visinu stolca da bude prikladna monitoru, onda komotno mogu tipkati nogama. Vratni i križni kralješci će vrištati od sreće.

Trenutno mi stol nije savršen. monitori su previsoko jer ne mogu modešavati njihovu visinu, niti mogu skinuti stalak. A stolac je prenisko jer je podešen za igranje. Zavalim se, stavim noge na subwoofer (što mu je jedina korisna funkcija) i naslonim glavu, pa gledam ravno u monitor. Dobro za igranje, katastrofa za rad. povisivanjem stolca dobivam setup za rad, ali se ne mogu zavaliti.

Uglavnom, nije savršeno. Čak niti monitori nisu iste visine. Nisu isti a jedan je kod mene samo na posudbi. Rijetko je kod mene sve kako treba. Uvijek imam tuđeg hardwarea koji se testira, gušta ili sl. Komp mi je na stolu jer stalno nešto mijenjam i isprobavam. I još je otvoren jer mi se ne da 2 puta dnevno otvarati ga. I tome dodaj more žica. Nije lijepo pa ništa niti od slika. Nema smisla. U zadnje vrijeme mi komp služi samo za PCE, mail i CoD2. I to rijetko, što je objašnjeno u threadu malo niže u svaštari.

Dobio sam hardware koji je nekompatibilan sa bilo čime, nema turn off opciju, BIOS se može podesiti samo na jedan način, a to je svakog trenutka drugačiji (ostalo rezultira paljenjem piezzo sirene), OS je bugovitiji od Windowsa, patcheva ima milion ali nisu svi dobri, nema automatic update, support je očajan, nema firewalla koji djeluje, system restore ne postoji, troši previše energije, napajanje se previše grije i jedva je dovoljno, procesor raadi na 100% samo za ispravljanje bugova i pravodobno paljenje sirene. Ali su driveri savršeni i obožavam ga. Trenutno ima 13 dana i piezzo sirena je dosegla svoj maksimum rada.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 09:04   #10
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

rak - nije me zanimala slika tvog radnog stola, to sam vidio i uživo.

nego me zanima slika stola sa početka priče.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.09.2007., 12:21   #11
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Gabre, slika ti je u prvom postu

javi se u donatore da skupimo za neke cvike socijalne

Zanimljivo, review stola
Sve sto ocekujem od stola za komp je visina 75cm i dubina 80cm - ako pretpostavljamo da je u igri LCD monitor. Nikakve ladice za tipkovnice i miseve, jer nije mi jasno kako mozete pisati i koristit mis, a da vam laktovi vise u zraku. To mi je najgora nocna mora.
I ne volim takve gotove stolove, previse polica i pregrada. Najradje bi onakav klasicni uredski ogromni kutni stol Naravno, krevet bi morao ici van
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 15:13   #12
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

sad tek vidim sliku jer ja link ne vidim u prvom postu?

a stol sa slike, vidim na njemu već 3 primjedbe... i razloga zašto ga ne bi uzeo..
Staro 17.09.2007., 21:23   #13
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Citiraj:
OS je bugovitiji od Windowsa, patcheva ima milion ali nisu svi dobri, nema automatic update, support je očajan, nema firewalla koji djeluje, system restore ne postoji, troši previše energije, napajanje se previše grije i jedva je dovoljno, procesor raadi na 100% samo za ispravljanje bugova i pravodobno paljenje sirene. Ali su driveri savršeni i obožavam ga. Trenutno ima 13 dana i piezzo sirena je dosegla svoj maksimum rada.
Ima li nesto bugovitije od windowsa??
Staro 17.09.2007., 21:28   #14
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
di je slika?
bolje vam je da je ne vidite.
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 22:06   #15
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Još nisam vidio tvornički proizveden stol koji bi zadovoljio moje potrebe. Slažem se sa Rakom da su svi "stolovi za računalo" koji se danas nude u prodaji katastrofa. Uz sve mane, prije bih rekao dizajnerske gluposti, koje je rak nabrojao, spomenuo bih još jednu koja meni neizmjerno smeta.
Radi se o tome da svi ti "stolovi" imaju s tri strane na ovaj ili onaj način zatvoren prostor ispod radne plohe. Oni najmazohističkiji dizajnirani, imaju čak i nekakve police na mjestu gdje bi korisnikova koljena trebala biti. Dovraga, ja sam krakat i želim mogućnost da ispružim/protegnem noge ispod hebenog stola! Ali, ne...oni moraju ispod stola ugrađivati police, pregrade, zagrade, grede, prečke, stranice... U doglednoj budućnosti očekujem da ispod radnih ploha počnu stavljati bodljikavu žicu. Jer je to kao praktino, možeš na nju svašta objesiti...

Gledajući nebrojeno puno "stolova", došao sam do zaključka da nema druge nego napraviti stol vlastitim rukama te eventualno dokupiti nekakve ormariće sa ladicama.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 22:07   #16
Brown Acid
..dno
Moj komp

Brown Acid's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Moj je najbolji..

Staro 17.09.2007., 22:24   #17
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Citiraj:
Autor Brown Acid Pregled postova
Moj je najbolji..

Ma samo je blago prenapučen. Izgleda kao jedna od onih "gdje je Jura" slika

Inače, stol kakav bi trebao biti.
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2007., 23:50   #18
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Moj je najbolji..

Sudeci po dvdima na stolu, mora da mices monitor nekoliko puta dnevno da bi mogao otvoriti ladicu dvdroma...

EDIT: koliki ti je sensitivity na misu, jer ono mozes ga micati samo 1 cm u svim smjerovima

Zadnje izmijenjeno od: raf. 18.09.2007. u 12:49.
raf je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 10:02   #19
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Citiraj:
Moj je najbolji..

potsjetite me da ovom liku ne posudjujem dvd-e

Katastrofa - kako te nije stid? A? A? A sta je ono visoko, stalak za knjige?
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2007., 18:47   #20
^SuperUnknown^
Prečupavi mod

^SuperUnknown^'s Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo mog homemade stola + polica... sveukupni trosak (bio onda) ~900kn:

I kak to danas zgleda:

Member of PCE 100+kg demolition squad

Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2007., 19:10   #21
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Najbolji stol je komad radne ploce tipa http://www.javor-trgovina.hr/radne.html usarafljeno u zid na dobro jake L nosace. Nema dalje - plafon!

omg...

kuhinjsku radnu plocu sirine 60cm kao stol...
no comment !

meni je moj stol super samo da imam LCD da mi stanu ruke do lakta na njemu bio bi savrsen jer se sa stolcom mogu privuci totalno k njemu.
malo sam visi i ne pasu mi ovi stolovi za komp, jer ova govna na razvlacenje di dode tastatura su niska i samo mi leda pucaju, ova donja polica di bi trebao neki printer kao doci mi udara u potkoljenicu i rade bi bio naboden na kolac nego sjedio za takvim stolom 4-5 sati (netko i duze)...

Željac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno