|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HELP me !!! uz vezi igre
Evo bio sam uspješno instalirao na svojoj konfi Colin Dirt sa istog DVD kojeg su instalirali moja dva frendova, no problem je slijedeći kad god ja pokrenem igru bilo da sam instalirao tu igru na XP-u ili na Visti pojavljuje mi neku grešku i naravno nemogu pokrenuti igru tj. nikad ju nisam igrao, no evo da sami vidite šta piše... ![]() na XP-u ![]() na VISTA ![]() kako da riješim taj problem ??? jer hoćemo ja i moj frend igrati tu igru preko himacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
pa jel mi može tko pomoći ??? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Igra je očito piratska kopija. PCekspert ne dopušta teme koje imaju veze sa piratskim kopijama, pa tako niti pomaganje oko pokretanja piratskih kopija softwarea. Pročitaj pravila pažljivije ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
rekao bi da je stavr u procesoru, jer igra zahtijeva proc sa posebnim instrukcijama (mislim SSE2), a budući da se kod teeb radi o starijem procesoru, vjerojatno je u tome stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
čuj nisam ti ja odjučer ak vidis da malo postajem po ovom forumu neznači da neznam niš o kompovima, nego ak frendu ta igra radi onda bi po nekoj logici trebalo i meni raditi, no problem je u tome što i za demo verziju istu grešku mi je javilo pa mi onda reci u čem je kvaka jer mi se neda prepucavati i pametovati jer mi druge igre rade ko podmazano što se tiće pokretanja, dok kod ovu igru nemogu niti pokrenuti, a kamoli ju igrati ![]() Citiraj:
![]() Barton inače ima do SSE 1 instrukciju pa zato pitam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Stavi compability na 2000 i trebalo bi ti raditi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
imaš u podforumu igre temu o colinu i neki ljudi su se također žalili da nemogu pokrenuti igru sa athlonima XP, a član "tutix" je rekao da je za igru potrebno da proc podržava SSE2 btw. i grafa treba podržavati PS 3.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Hvala vam na pomoći sad sam sve bio pročitao pod temom Colin McRae: DiRT i vidim da je igra smeće što se tiće njene optimizacije konfiguracije, čak ni moj frend koji je pljunuo 20 000kn na konfu prije dve god. nemre ju igrati jer njegova grafa nema SM3. ![]() Strašno sad mi se fakat totalno zgadilo igranje na PC-ju nema mi druge nego da malo pričekam dok cijena PS3 nepadne na prihvatljivu razinu kupnje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |