|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Polupriča/polureview: Kako sam kupio LCD monitor.... (pazi ovo) u Konzumu !
Dakle već ste vidjeli da planiram kupiti LCD monitor i šetam se po TehnoMaxu i već sam 95% odlučio kupiti 19" wide LCD Philips 190WV7CS Silver, 19” LCD, 850:1, 300 cd/m2, 5 ms,WXGA, SmartManage, SmartControl. Bio je nešto skuplji nego u Ve-Milu (1659kn) ali naravno Ve-Mil se ne javlja na telefon pa nisam mogao provjeriti da li ga ima na lageru u Rijeci. Još me kopkalo što nema DVI pa sam odlučio prije konačne odluke kupiti nešto namirnica u Konzumu (žena mi pripremila spisak) I šetam ja po konzumu..... i da skratim kupim LG LCD L194WT, 1440 x 900 widescreen, 2000:1, 5ms, DVI za 1499kn (100kn jeftinije nego u Ve-Milu npr.) 3 godine garancije, isprobaš ga doma, ako ima neke greške u 7 dana odmah mijenjaju drugim. Sa monitorom se dobije i D-Sub (analogni) i DVI (digitalni) kabel, odmah sam naravno spojio DVI. Evo par slika.... prvi dojmovi su odlični, u odnosu na staru 17" CRT Belineu preporod. Rezolucija 1440x900@60Hz odlično pristaje ovim 19" wide monitorima, pokušao sam startati jednu igru (vidjeti će te na slikama) i sve mi se to čini ok. Za kućnu upotrebu i povremeni gejming vrlo dobar monitor, a uzimajući u obzir i cijenu i više od vrlo dobar. Uglavnom kad sam plaćao monitor pitam tipa u Konzumu "jel imate možda koji veći za prodati..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: pogi. 21.09.2007. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Kako sam mogao uštedjeti još 450kn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ali sve u svemu dobra kupnja iako je kupljen u Konzumu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
sad zamisli da ja predjem sa 19" Flat CRT-a (959NF) na taj 19" wide....po vertikali ima fizicki manju sliku a i slika je u tom cjenovnom rangu losija nego na mom CRT-u....neznam..ja sam probao taj 19" wide i stvarno je minijaturan....al ako covjek nema novaca onda OK...iako bi ja radje za te pare uzeo neki "klasicni" 19" philips.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka Mali Mirko
|
To mi je i bila trojba Philips 19" klasični (~1750kn), LG 19" wide (1499kn) i Philips 20"wide (~1950kn). Možda bi bio uzeo 20" wide LG za 1899kn u Ve-Milu ali ga je trebalo naručiti pa čekati. Čuj 400-500kn razlike meni nije zanemarivo, da mi stari CRT monitor nije već pretaman u igrama vjerojatno nebi još kupovao niti ovaj. Uglavnom ja zadovoljan, a možda netkome ovaj članak pomogne pri odabiru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Covjek ima obitelj, pa nece sad sve novce ulupat u neki tamo monitor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
ma imam i ja obitelj al mislim da treba gledati best buy...ako dobijes puno bolje za manje novaca..... i mislim da stvarno nitko nece crknut za parsto kuna...netko to spici na mobitel, cigarete ili kladenje...za takve stvari se stedi...no dobro, vidim da covjek ne boravi na kompu puno vremena niti je neki hardcore gamer... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|