|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Acer i Forcebook?
Ima li netko iskustva sa acer i forcebook laptopima? Kakva im je baterija, zaslon, zagrijavanje i ostalo. dali se isplati uzimat tu marku, jer vidim za 8-9k kn može se nać lap sa 6600 i x700 grafom, 512 rama i pentium M procom. Nisam bas upućen u priejnosnike, pa tražim savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
forcebook zaobidji u velikom luku, acerovi su jos ok...a za ostale karakteristike koje te zanimaju, razlikuju se od modela do modela... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
dali je ovo dobar izbor http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18209 ? dali bi islo 125 fps-a u cod2 na 1024*768 -low detalji (vidim da je WXGA zaslon pa neznam da li bi mogla ta reza)? sory na glupom pitanju u vezi fps-a ali moram se po nečemu ravnati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ako ti display radi na nativnoj rezoluciji 1280x800, onda i igras na toj rezoluciji, jer u protivnom ce ti slika jako izgubit na kvaliteti. cod 2 ce ti se vrtit bez problema na tom laptopu na gore spomenutoj rezoluciji i na medium detaljima (bez AA i AF). nece imat 125fps-a, ali bit ce igrivo... nema problema, tu si da pitas!: cheers2 btw, preporucio bi ti nadogradnju na 2x512 rama....osjeti se razlika...pogotovo u igrama |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ajd ako možeš naći neki review baš tog modela bio bih zahvalan. zanima me autonomija baterije i kakva je tipkovnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
google is your best friend, ali evo: http://www.acesdirect.nl/redir.php3?...yes&ref=kelkoo nije review, ali imas postene specifikacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Navodno acer malo škripi kad se nosi,ne hvataj me za riječ, tako sam i ja čuo. Dok forcebook ima najbolji omjer uloženog i dobivenog. Ja ga nisam uzeo isključivo jer nisam recenzije od njih mogao nać |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
imam ja(zena) forcebooka i prezadovoljan sam....http://www.blog.hr/print/?id=147269 jedina razlik je ta sto moj(zenin) ima HD od hitacija ,dok ovaj ima samsung ostalo je sve isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
vidjet cemo koliko ces ga dugo jos imat ![]() 2 frenda su si kupila forcebook i jednom je roknuo nakon mjesec dana, dobio novi, pa opet isto i tako 3 puta....i kad je istekla garancija, bacio ga u smece... sa drugim, slicna stvar... acer nije toliko kvalitetan ko ibm ili toshiba, ali je ok za nezahtjevne korisnike. a cheff, molim te nemoj preporucivat na ovom forumu robu koja ne valja...NHF, vjeruj mi, uvjerio sam se na poprilicno puno slucajeva da je forcebook gore navedena roba.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
istina....forcebook dolje. imo susjed i krepal mu je 2 puta pa je onda nadoplatil za ibm-a
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
cek sta sam trebao napisati..gangster je pitao jel ima ko iskustava sa forcebookom...imam jer ga imam doma i mucim ga svaki dah i jos nije pokazivo nikakve znakove salbosti...kad krepa onda cu napisati da je smece i da ga treba izbijegavati u velikom luku, ali to sad nisam mogao napisati jer jos nije krepao..inace svi brandovi IBM ,toshiba, HP ,acer,dell i sony su super proizvodi bez mana koji se ne kvare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
blago tebi onda ako ti se ne kvari, onda si stvarno sretnik.... nije da se ostali ne kvare, ali npr. ibm se pokvari 1 od 5000 (bez veze lupam brojku) a forcebook je ispravan 1 od 5000.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
moćže li mi tko reći kakve su radeon x300 sa 128 MB grafe u HP laptopima? evo ovo sam našao, sta mislite o ovom modelu: Procesor: AMD Turion 64 Mobile™ Technology 3400+ Radna memorija: 512 MB DDR Tvrdi disk: 80 GB HDD Optički uređaj: DVD+/-RW Dual Layer snimač Zaslon: 15" TFT LCD sa SXGA+ razlučivošću (1400 x 1050 pixela) WIDE Grafika: ATI MOBILITY RADEON X300 sa do 128 MB memorije Komunijacija: - Modem: 56 kbps v.92 fax/ modem - Mreža: 10/ 100/ 1000 LAN - Bežična mreža: Broadcom 802.11b/g - Bluetooth Proširenja: 1 type I/II PC Card utor s podrškom za 32-bitne CardBus i 16-bitne cartice, ili 1 optional integrated Smart Card čitač Ulazno/ Izlazni priključci: - 1 Express Card /54 slot - Digital media slot: 6-in-1 media reader - 3x USB 2.0 - VGA, - audio in/out - IEEE 1394 - RJ-11 - RJ-45 - Kensington lock slot - S-video TV Dimenzije: 32.8 x 26.7 x 3.1 cm Težina: 2.72 kg OS: Microsoft Windows XP Home 8800 Kn
![]() |
#14 |
Guest
|
ovo ti je pristojan laptop....istina, x300 su slabe, ali jos uvijek dosta bolje od integriranih intelovih grafickih... mislim da je to ovaj laptop, pa si procitaj malo: http://www.pcekspert.com/articles/408.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
O ovom clanku ga hvalis i kazes kako je odlican http://tp.blog.hr/arhiva-2005-01.html#147269 Dok ga u ovom postu nize pljujes..i njega i HGspot: http://tp.blog.hr Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.03.2006. u 05:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
nisam pisao taj blog..to sam naso kad sam trazio neki review...e sad to sta on ima ponovo gorko iskustvo sa forcebookom,kod mene se jos ne pojavljuje..uredno vrti CoD bez da se rusi.. ali necu vise o tome posto je to roba koja se ne preporucuje..nek si kupe ljudi neki brand |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() Kaj ti to znači? A i laptop za igranje. Bolje ne. Acer je sasvim ok, a za forcebook neznam. Ovaj za 8800 kn se čini sasvim ok. A laptop misliš koristiti isključivo za igranje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
pa nije bas isključivo za igranje nego i za pisanje,mp3ce,neki cad program,programiranje između ostalog zavrtit malo i coda. recimo meni najbolje com_maxfps 125 u cod2
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
nikako ne kupujte forcebook. evo ja sam ga kupio prije tjedan dana. isti dan kad sam ga kupio, dodjem doma i pokusavam inst. windowse kad ono stalno baca plavi ekran. odem u hgspot promijene mi "kao" RAM i sve radi ok... Danas idem ja inst. ponovo win. kad ono opet ista prica... Mislim.. Katastrofa... Zao mi sto sam ga kupio... Mozda nekome savrseno radi, ali eto ja imam uzasnih problema s njim tako da za mene forcebook ne dolazi u obzir nikada vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Stvarno ne kužim kaj imate protiv forcebook-a, evo upravo i sad radim na njemu kao i svaki dan u zadnjih 8 mjeseci, bez ikakvog kvara i greške... A kad sam ga kupio također sam imao problem sa instalacijom Windowsa XP i javljao mi se plavi ekran... naime nije svejedno koja verzija winXP se pokušava instalirati, jer stariji "RELEASE" WinXP jednostavno ne uspije prepoznati matičnu ploču koja se nalazi na forcebooku, pa je jedino rješenje da nabavite novije izdanje WinXP... nikako ne starije od godinu dana... da bi uspješno prepoznao hardware... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Koristio Forcebook, i po mom mišljenju to je jedan od naj nekvalitetnijih laptopa koje sam uspio vidjeti..zaobilaziti u širokom luku..
![]() |
#23 |
Premium
|
Sva sreća da niste digli temu staru godinu i pol ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|