|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Site sa majicama od igara
Jos prije, davno sam stavio topic u vezi majica bendova i to, zanima me jel postoji kakav sajt sa majicama npr: F.E.A.R. igre i to .. ![]() ako je u hrv, i dostavljaju, jos bolje, ako nije, svejedno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa napraviš sam... Skineš logo, napraviš, i odneseš u tiskaru i isprintaju ti na majcu. Sve te dođe manje od 100kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Slonić, tak nekak se zovu, a imaš i po gradu. Try google: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...a%C5%BEi&meta= Ne znam za Rijeku, al se čuj u ZGu da im uplatiš na račun, a oni ti pošalju majcu poštom, ili nekom dostavom, platit ćeš možda 50kn više, al nećeš morat trošit vrijeme i novac da dolaziš u ZGa.
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajde Sniper javi sta vele i cijene..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav, zanimalo bi me dali je izvedivo kod vas isprintati na npr crnu Large (obicnu) majicu kakvu sliku sprijeda i straga, i kolika je cjena? Iz Ri sam. Slika koju bi stavio sprijeda je u attachmentu. 76753_4.jpg 178K Pregled Preuzimanje Odgovori Proslijedi Odgovori Novi Val za mene pokaži detalje 09:18 (prije 4 sati) Poštovani, Ne radimo male naklade. Srdačan pozdrav! Marijan Kalanj Novi val d.o.o. Balokovićeva 65 10020 Zagreb 01/6673 789 | 01/6686 602 091/430 7788 | 098/9046 241 www.novival.hr ![]() nista, idem dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Pitaj ih, dali znaju kome da se obratiš, ako ništa, nazovi ih direkt pa razgovaraj.
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa zar nema niko u tolikom gradu da to radi na malo (mislim na male kolicine). Kod nas u Doboju imaju bar 4 firme koje se bave takvim stvarima. Burazov bend kod jednog covjeka stampa promotivne majice (one za publiku ![]() Nikada nisu stampali vise od 10 majica u komadu. To su najcesce manje stamparije ("porodicni" biznis).
![]() |
#10 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Potraži na Ebay
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Baš sad gledam i ne vjerujem kak slabo majica s igrama ima (osim WOWa). Jooj da mi je sad doma printer za majice i da se može prek PayPala slat lovu u HR ![]() BTW čak i moja stara je zainteresirana da otvori neki Ebay shop ![]()
![]() |
#15 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
da, i onda ce te neki od mudrijasa prijavit za neovlasteno koristenje logotipa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|