|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Preporuka i prijedlozi za program?!
dajte mi neke preporuke i prijedloge vezane za program koji bi mi izmijenio izgled desktopa i svega ostalog..trebam nešto jednostavno tipa Vista Inspirat 2, isključujem preporuke tipa style xp jer sam s njim imao dosta problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi pogledao prethodno sticky? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pregledaj temu Izgled vašeg desktopa. Stvarno pregledaj, a ne da prelistaš dvije stranice i nakon toga veliš da nema onog kaj ti tražiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
IMHO ni jedan nije onolko dobar kolko je dobro kad koristiš više odvojenih rješenja. Prije sam i ja koristil StyleXP i slične, ali otkad je crn odlučil velikodušno podijeliti s ostatkom foruma masu korisnih programčeka i linkova, brzo je taj StyleXP otišel u zaborav. Ako hoćeš moreš komotno početi s WindowsBlinds, a ako imaš volje i vremena moreš si sam složiti ono kaj ti najbolje odgovara. Primjera radi: 1, 2, 3, 4, 5 Mada je sve to morph fino obuhvatil u vodiču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
meni se to čini komplicirano svaki dio uređivat s nekim programom..zato tražim neki program koji će to ''sam'' napravit, kao što sam i rekao, program tipa Vista inspirat, vista transformation pack.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
meni najjednostavnije (za one koji nemaju tak jak komp ) je instalirat TuneUP utilities 2008 i tamo imaš Styler kojim mijenjaš windows shemu boja i meni je odlično jer to nema procesa u pozadini i ne troši ni 1% više rama ni proc, također možeš mijenjat Logon screen, Booting screen pa pogledaj kako sam si ja sredio destop samo s time: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@night_whisper hvala ti za taj program nego da usput pitam, jel zna neko kako dobiti ovakav pregled foldera, da ovi folderi budu ovako okrenuti u koso ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|