|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() pozdrav kupio bi si graficku karticu koja ima dobar tv-out. nisu mi bitne 3D preformanse. kupio sam dvb-t karticu (gigabyte u7000 usb) i trenutno imam GeForce4 MX 440 sto cu zamijeniti (neradi mi tv out ![]() molim preporuke sto da kupim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Čekaj, al se na običnu grafičku može gledat TV? Jel to izvedivo na R9550? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kazu da ATI kartice imaju bolji tv-out od nvidie, ne gledajuci ove 8000 seriju, znaci one jeftinije starije modele. Imas opciju "Dualview", znaci dva ekrana, prvi ti je monitor, a drugi TV. Tako mozes na monitoru radit sta os dok na tv-u gledas telku, film il nesto drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kakvi su drajveri za nVidiu za XP trenutno? Zanima me tv-out, jer na visti je katastrofa najblaze receno. Jednostavno mi vise ne da da stavim rezoluciju TV-a (onu 7xx x 520), slika je katastrofa, rubovi su "kockasti", slika se trese u pm. TV je spojen sa svideo kablom. Uglavnom sve je bilo "savrseno" dok nisu poceli forsirat taj novi control panel sa 0 opcija i nikakvom funkcionalnoscu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
meni je na tv-u slika najbolja kad je tv-out podešen na rezoluciju 1024:768 iako mi crt televizor (philips 29pt9020 pix+2) podržava samo normalnu pal rezoluciju dakle 720 : 576. Slika na 1024:768 je na televizoru lagano zumirana i zbog toga prikazani dio gotovo uopče ne gubi na detaljima u odnosu na "orginal" prikazan na monitoru što je posebno bitno u nekim igrama. Gledanje tv programa, dvd/divx filmova preko računala na televizoru ne prakticiram jer slika tv programa djeluje nekako sirovo neoptimizirano i mutnjikavo iako se radi od dvb-t signalu i puno mi bolje izgleda kad antenu spojim direktno na televizor. Sve rečeno za kvalitetu slike vrijedi i kod gledanja dvd/divx filmova, puno bolje mi je gledat to na dvd playeru. Dakle tv-out koristim isključivo za igranje pojedinih igara (ne svih) jer kontrast kvaliteta i intenzitet boja sve to je sto puta bolje na televizoru nego na monitoru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|