|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Xilence RED WING 120,80 mm
namjeravam si kupit ove ventove nakon sta me coolermaster razocaro pa me zanima dal su fkt ti ventovi tolko tihi i dobri performansama ![]() ne zelim se opet zeznut jer mi treba par komada pa mi je zao para ako nisu bogzna sto i zanima me jel se spajaju na molex il imaju 3 pinove? Zadnje izmijenjeno od: stopalo9. 25.09.2007. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
odeš na www.google.com i saznaš kako se spajaju ![]() ovdje imaš najtiši forum , i piše šta je tiho http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
imaju molex i 3-pin, ja sam zadovoljan sa Xilence 120mm koji mi je u napajanju (stavio ga u chieftec 550W) meni je dovoljno tih i na tih 12V, a ako ti je preglasan lako ga staviš na 7V ili 5V (imaš sticky na forumu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hehe znam ja koji ventovi su na glasu kao najtisi al me zanima iz prve ruke misljenje ![]() @ bugger e to me zanimalo,kolko je glasan na 12v |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hehe odlicno onda je valjda tih ![]() mozda se jos neko javi na temu ko ih ima pa cu usporedit misljenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
xilence na 12V je tih mozda po danu, no po noci kada nema okolnih zvukova, to je daleko od tisine... bar meni neznam kako bi neki 12cm ventilator na 1400rpm-a mogao biti tih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imam ja xilence 120mm red wing u napajanju i bome nije tih... jako vibrira i ležajevi se čuju na 12V al ja si smanjim na cca1000rpm s potenciometrom pa bude relativno okej i kao što čika ZMAJ kaže tih je po danu dok auti prolaze kraj prozora, al po noći se dosta čuje... a imam i 80mm koji sam stavio na grafu i njemu se čuju ležajevi, ali pošto je u kučištu s malo zvučne izolacije, meni ne smeta ni na 12V (napajanje se ipak više čuje pa se iz tog razloga ovaj mali ne čuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmmm...ja imam dva od 92 mm i oba puštaju ulje... ![]() Tj. lopatice su masne i vlažne ![]() Očistim ih, vratim, nakon tjedan dana ista stvar... Čini se da ću morati zamijeniti brtve na njima ![]() Inače...na jednom od 80 mm i 120 mm nemam takvih problema...Ležajevi su zadovoljavajući (barem primjerci koje ja imam).
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Tak da nije nikaj cudnoga da moze pasivna kutija biti glasna.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to sam se šalio, poanta je da ti ventovi nisu preglasni, gle nebi ni ja mogao spavati pored upaljenog kompa, ali to neznači da je glasan, čuje se ali nije glasan i normalno diskovi se čuju no to nije toliko strašno i neizdrživo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja ne smatram da je moj komp nešto uber tih ali mogu bez problema spavati pored njega nema preko 20dB sigurno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|