|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Intel Pentium D
Evo ljudi neznam sta je ovo???? moj je proc dual core?? onda bi valjda trebao biti 6000 mhz??? ali on meni samo pokazuje 1cpu ![]() Pa pogledajte ovu sliku .. nista mi tako rec nije ukljuceno a zauzece procesora skace od 3% pa do 80% ![]() ![]() ![]() I sad smo ja i frend upravo gledali njemu cijelo vrijeme pise 2600.0 MHz a meni skace sa 2400.0 MHz pa na 3000.1 MHz ![]() Pogledajte sliku ![]() MOLIM VAS ODGOVORITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Provjeri verziju Windowsa koju imas....ako imas XP Home, tad neces vidjeti drugu jezgru zato sto XP Home ne podrzava visejezgrene procesore... Takt obje jezgre se ne zbraja tako da je ovih 3000MHz O.K.. A ovo zadnje ti se zove EIST (Enhanced Intel Speed Step Technology) procesor automatski snizava takt kada se procesor ne koristi punim intenzitetom, tako da je i to u redu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Da li si mijenjao proc? recimo da li si imao iste windowse pa si sa single core presao na dual core? ako jesi, instaliraj ponovo wins-e.
![]() |
#4 |
Banned
|
ne.. ovaj komp imam 1 god.. samo sam na njega nadogradio zalman hladnjak procesora.. i wind su dignuti prije 1 tjedan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne kuzim se previse u intele ali intel valjda da i po njima je to dual core procesor. malo mi je tesko povjerovati da netko ima procesor a ne zna kakav a da ga je pri tome sam kupio ali ajde ![]() a sto se tice toga kako bi trebalo biti to bi bilo ovako nekako: ![]() sad, zasto nije....tko ce ga znati. ali sumljam da ti je netko ukrao jednu jezgru, vjerovatnije je da je samo everest poludio |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
kad otvoritm task manager onda isto skace... od 2% pa do 35% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
za dvojezgreni bi trebalo ovako biti ja imam XP Home, a pokazuje mi 2 jezgre ![]() ![]() a to šta ti takt skače gori doli je normalno.... ja iman core duo 1.6 (laptop) i skače od 800-1600MHz po jezgri, ovisno o potrebi, u svrhu očuvanja energije ![]() a u task manageru ti mora sjakat proc usage.... viš ove krivulje za svaku jezgru @Salko01- jesi faca sa quadcore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A koji je ostatak konfe? Koju matičnu imaš? Ne čitaju se pravila... http://forum.pcekspert.com/faq.php Možda ti verzija BIOS-a ne podržava dual core procesore ili je jedna jezgra isključena?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
@vekyyyOG: View -> Show one graph per CPU
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
ovako decki.. problem rijesen.. bas sam isao u bio i restartao ga... i sada imam dual core... jeeeeeeeee.. preplasil sam se u pm... ako budete isli u OGULIN sve vas castim picem ![]() Evo slika ![]() ![]() MOZE LOCK DECKI HVALAAAAAAAAAAAA Runda vas ceka u ogulinu.. na PM mi posaljite poruku ako netko bude isao pa da castim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|