|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
TV-out + extended desktop - video trza
ovako, koristim TV za gledanje filmova koje puštam preko kompa, a TV je spojen preko TV-out-a, a u postavkama od grafičke mi je postavljen kao "use this display as an extended deskto", ili tako nešto.. tako da mogu istovremeno gledati nešto na TV i surfati ili nešto raditi... uglavnom, događa mi se da mi slika trza na TV-u, zastaje, kad na kompu nešto uradim, tipa, otvaram novu stranicu u Firefoxu, ili pretražujem fileove u win exploreru... e sad, zašto? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
pa jel ti se to stalno događalo ili tek sad odjednom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
događa mi seo tkako koristim extended desktop, prije sam koristio Clone ili koji već mode gdje bi bila ista slika na monitoru i TV-u, no to mi ne odgovara više. je li moguće da toliko optereti proc ili ram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako ti trza? Ja recimo gledam film/seriju na tv-u (isto dual view), nista ne radim na kompu, i zna se dogodit (cak i precesto) da film pocne lagano trzati... hm, kao da padne fps na pola. Onda moram pauzirati i nastaviti, ili premotam za 5 sec i vratim. Toliko je banalno ali me izludjuje, kupim super skupi komp i onda film ne mogu gledati na miru. Kod cure na lapu se isto dogadja kad se gleda na tv out. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
|
dobro, sad sam otklonio problem da je slab komp... kablovi su ok. home made cinch sa pozlaćenim konektorima, plus onaj glupi adapter što dolazi uz grafu jer je neki nestandardni s-video izlaz na njoj... da li netko zna gdje bi bilo kupiti konektor za ATI grafe za tvout, pa da mogu na njega direktno nalemit žice do tv-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|