|
![]() |
#1 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Čudan problem s Windowsima
Naime,iz meni nepoznatih razloga Windows su mi danas popodne malo pošandrcali,ne radi mi WMP koji mi je jučer radio,a ne pomaže ni reinstalacija.Nema nikakve poruke već kao da se ništa ne događa.Pomislio sam da je problem u registry-u,skenirao sam registry i defragmentirao ga,ali ni to nije pomoglo.Kada sam se htio uhvatit za posljednju slamku tj. System Restore,ispalo je da ne radi ni on(ista stvar kao i s WMP-om).Što da radim,kako da probam osposobit system restore da to vratim natrag,ima li kakav program koji bi to mogao umjesto system restore-a?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nemaš image, ne preostaje ništa drugo... Jesi li skenirao komp, možda ima nekih nametnika? I stavi HijackThis log...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ma nemam image,nažalost....Provjerio sam,nema nametnika!Znaći ne preostaje mi ništa drugo nego reinstalacija Windowsa! ![]() Hvala domy na odgovoru! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|