|
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
tu ti jedino google moze pomoci... ja sam osobno odabrao ds3r jer ima p35 chipset koji je noviji od 965 sto ima p5b dakle reklo bi se da je na papiru gigabyte bolji ... u praksi neznam nisam imao p5b al sa ovom ds3r sam prezadovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
koja P5B?, ako mislis na vanillu ili Deluxicu, nedao vrag da to uzmes, skarat od ploce, imao Vanillu duze vrime, uparena sa E6400 je bila katastrofa, sada imam Deluxicu (prekjuce 2. put sa reklamacije vracena), i bjezi od toga sto dalje, srecom nije mi u glavnoj konfi pa me iritira toliko sa svojim glupim preblemima dostojnim ploce od 150kn a ne 1500 kolko je kostala, ugl prepuno bugova, blokavanja, rusenja, definitivno prporuvam Gigabyte, imam dq6 10-ak dana i odlicna je, nijedan problemcic sa njom do sada, a vjerujem da se i DS3R slicno ponasa ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
svakak P35-DS3R, ploča je super stabilna, u par dana testiranja nisam primjetio ni jedan bug sa novim biosom. 965 gigabytice su imale cold bug i ostale probleme sa biosom ali nove P35 su korak ispred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
P35 gigabajtica je bolja, ali i skuplja. Asusica iako je P965 podrzava i 1333MHz procesore kao i 45nm. Ima i puno bolju zvucnu (AD1988A je puno bolja od ALC889A), Asus je, i to je to. Gigabyte-ica ima bolji layout, bolje se clock-a, ima ICH9R, sto znaci RAID na svim SATA konektorima, vise USB konektora, kvalitetnije komponente... Imam P5B i najveca mana joj je IMHO layout, u slucaju grafe sa VF700/VF900 gubis sve PCI slotove. Takodjer imam nekih problema sa zujanjem neke od zavojnica pri FSB-u visem od 300MHz. Ni vdroop nije nesto, ima ga ali ne kao sto se okolo prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Ne, uopce nije u tome razlika, nego u verziji southbridge-a. DS3R podrzava sve sto i DS3, ali ima i RAID pride, ICH9 vs. ICH9R. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
To je sada druga stvar, ja je koristim evo vec godinu dana i stvarno nikakvih problema sa njom osim onih na pocetku sa zvukom koji se mogu rijesiti, ali meni je trebala creative kartica pa sam je ugradio. najvaznije je sto ploca podrzave sve zive procesore pa se barem nece morati trcati mijenjati kada se hoce nadograditi procesor.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() BTW ova zvucna na P5B je zbilja jako dobra. Cak i bolja od stare Live-ice koja sad kupi prasinu... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gigabyte P35-DS3L 740 kn nice ![]() http://tw.giga-byte.com/FileList/New...le_09_p35c.htm ova u linku je 850 kn u adm-a... dobra za buduće nadogradnje,isplati li se?
... Zadnje izmijenjeno od: bozzomfeeder. 02.09.2007. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
OK,novi sam što se tiče intela pa me zanimaju dvije stvari: gdje su doboga kontrole latencija ddr2 na gigabyte biosu, te zašto se automatski smanjuje množitelj kad je proc neaktivan,gdje se to isključuje i da li je to normalno?
![]() |
#27 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Što se Deluxice tiče, problema nema, sve radi kako treba, i ja jako zadovoljan. Jedino kod promjene BIOSa Q-fan uvijek radi drugačije. Najveća mana je layout, jer od 3 PCI utora zbog modanog VF900 odu mi gornja 2, i ostane samo 1, ali sva sreća pa se PCI-E 4x iskoristi bez problema. ![]() Inače da se mene pita išao bi na P35 ploču, po mogučnosti Asus, gigabyte mi nikad nije ležao..
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Skinuh CPU temp računajući tu na hvalospjeve pouzdanosti i preciznosti,i što dobijem nakon 10 min orthosa 69c!! Everest i ostala kompanija(uključujući i BIOS kojeg sma podesio da svira) prijavljuju ispod 60C točnije 53 max. Sonic Tower+120 vent i jezgra radi na pišljivih 1.375 ? Ko je tu lud(il pametan)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|