|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
konfa do 8000
pozdrav svima, frend mi vas je preporucio, kaze da ste mu dosta pomogli, pa bih vas i ja zamolio za uslugu ako moze da mi slozite 100% (i vise ak moze ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Procesor: Intel Core 2 Duo E4400 - 827kn, ADM Matična: Gigabyte GA-P35 DS3R - 811kn, ADM Memorija: 2x1GB Kingmax 667 - 490kn, Diskont24 Grafička: Albatron GF8800GTS 640MB DDR3 - 2437kn, Diskont24 Hard disk: Samsung Spinpoint 320GB T166 - 549kn, ADM Optika: LG GSA-H62N, SATA, black - 260kn, Ve-Mil Napajanje: Corsair VX450W - 532kn, Optimum Kućište: Sharkoon Rebel9 EE - 316kn, ADM Monitor: Samsung SM 205BW - 1780kn, Diskont24 ------------------------------------------------------------------ UKUPNO: 8002kn, iz sljedećih trgovina: Diskont24, ADM, Optimum, Ve-Mil |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jel ce se moc ta konfa u buducnosti clockat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Samo da ti kažem. Ovo u vezi OC. Tu nećeš imati nikakve brige. Evo moj E4400 ide bez problema na 3.0Ghz na stock cooleru. Kako tek negdje ide sa Typhonom ili nekim Zalmanom neću ti ni govoriti. Tako da se u vezi toga ne moraš ništa zabrinjavati. Imam skoro jednaku konfu i ako je misliš imati za igranje, uzimaj prvom prilikom jer takva konfa rastura.
![]() |
#7 |
.
|
Svejedno, obje su dobre ploče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
puno vam hvala, pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vidin da preporucujete samya t166 masovno - koja je razlika između njega i ostalih ? I razore ako mi mos malo o asusici dat infoa - koliko se kloka, stabilnost, layout i te šeme - mislim se između nje i gigabytea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
Samsung je tih, hladan i brz disk, za svoju cijenu, naravno uz WD-a AAKS ( ![]() Između Asusice i GB-ice su zbilja male razlike, sve se svodi većinom na ušminkaniji izgled kod GB-a, različiti BIOS-i (AMI-jev kod Asusa, Awardov kod GB-a). Hlađenje je također slično, Asusica bi tu trebala biti u blagoj prednosti jer ima manji pasivni blok na regulaciji napona. Po pitanju layouta - obje imaju traljavo smještene IDE kanale, a i SATA utore, kojih GB-ica ima duplo više. Također GB-ica ima malo jaču regulaciju napona (6 vs. 4), to bi u teoriji trebalo biti bolje u slučaju žešćeg OC-a ili korištenja procesora gladnog struje kao što su quad core procevi. Jedinu stvar koju jedna ima, a druga nema, je dodatni PCI-E utor kod Asusice, tj. dotična podržava Crossfire. Po pitanju clockanja, obje se dosta dobro drže, postižu 500mhz fsba s lakoćom, dok Asusica zna poteći i mnogo više uz adekvatan ''poticaj'' ![]() Asus P5K // Gigabyte GA-P35 DS3R |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Tx razer. Sta se tice samsunga moje pitanje je upuceno zasto bas tu seriju t166, koliko je bolja od ostalih samya? Ja mislim uzet 2 ona od 160gb u linksu, ne pise koji je model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Tx razer, dosta si mi pomoga oko konfe - sad napokon iman sve dijelove. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|