|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
poliranje baze freezera...
7 pro. ![]() how to? vodobrusni papir negdi 800/900 pa 1000? neka pasta? samo da nije skupa? samo da nes recem, frendu nije stao u kućište i konjina odreže vrhove heatpajpova i kaze neki plin izašel van, ne hladi vise kao prije. malo potražio po netu i nađem da ima neki plin unutra koji to sve radi, bez njega nema hlađenja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, tako je ![]() ![]() Možete probati natočiti recimo destiliranu vodu u njega i zatvoriti heatpipeove...Ali, ne znam do koliko su cijevi ispunjene plinom (mislim do oko 1/3 ili do polovice). No i kad tako napravite, pitanje je koliko će efikasno hladiti. Najbolje bi mu bilo da kupi novi hladnjak. I da ubuduće ne reže heatpipeove ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
thx. a pasta? ![]() Ma kad mi je rekao šta je napravio došlo mi je da mu šamar priljepim. trpali smo svašta u pajapove, voda/destilirana/antifriz i sa antifrizom se pokazalo najbolje. al opet je završio u smeću. bolje da ga je meni dao. taman za neki mod za soket 478. ![]() btw jel mi potpis preširok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Pasta za poliranje? huh ne znam, znam samo da se ne koristi kod vodobrusnog a nešto drugo ti reći ne bih znao nažalost ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Pa da, samo trebaš pažljivo i dobro trljati i dobit ćeš solidni zrcalni finiš ![]() Sad ne znam, vjerojatno ima i papira veće granulacije od 1200 (1600?) ![]() ![]() EDIT: hmm za potpis nisam mjerodavan pošto sam na 1680x1050 rezoluciji...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
Kako da ne, recimo ja kad sam ispolirao TT Big Typhoon sam dobio 2-3°C manje u idleu. ![]() Doduše, ja sam koristio papir granulacije 1000 ja mislim, pa nije baza bila kao ogledalo ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
To je nesto kao OVO ?A majko mila ,pa kud ovaj svijet ide ,jos malo pa ce i ploce rezat jer im ne stanu u TT kucista ![]() Ako je otkinuo sve vrhove ,pozdravi se sa njim i baci ga u smece ![]() Za vodobrusni ima 2000 iako sam ja sa 1500 postizao mirror finish bez paste i da postize se ,manje je pora =manje mjesta za zrak =bolji kontakt =bolje hladjenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
500-1000-1200-2000, moj sistem i funkcionira, papir stavis na komad ravnog stakla, rubove prelomis preko rubova stakla da ti ne bizi, stavis ga na stol, imedju stola i stakla najbolje stavit komad tanke ravne gume, i opleti
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ne mogu vjerovat da je neko išo rezat heatpipove... rofl kako spaljeno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|