|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
nero-dvd-titlovi
***************************..nije zbog mojih potreba za gledanjem neg frendu kojem je film namjenjen ![]() ![]() i sad kaad sam gaa otvoril pomocu deamona izbacil mi je 2 foldera audio-ts video_ts u video_ts mi se nalaze 2file koja nero zeli sprzit tj.to je kao film u 4dijela... e sad pitanje... kak da stavim titlove koje sam isto skinuo...ali posebno kak da ih ubacim u film?? Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.09.2007. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ako je to ISO slika, a sve mi se cini da jeste otvori Nero Burning Rom/recorder/burn image sprzi to na dvd jer je to standardni video dvd samo sto je ripan u iso sliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
nije piratizacija...shebo sam se...radim za WB pa moram to stavit i odnjet jednom frendu koji suraduje s nama...njemu je otsla przilica... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nema navođenja konkretnih imena zaštićenog sadržaja, bez obzira tko ga na kraju gleda... Film moraš provući kroz neki od programa za DVD authoring, pa s njim ubaciti titlove. Ne možeš samo to ubaciti u neki folder, DVD ne barata titlovima u txt ili sličnom obliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|