|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jeftin htpc, do 1200kn
Kako? jeftina maticna - nekakav solidni asrock, jeftini proc (mora moci vrtiti konfa HD 1080i mora imati sposobnost nadogradnju za u buducnosti nekakav hd ili blue ray!Nije bitno amd/intel grafa mi netreba za igranje, nego da ima tvout (s-video mi je skroz ok) 1gig rama, ddr2 naravno, napajanje nisam siguran dal ce moc vrtit ak je neka konfa sto malo muze watte dal ce moc KoDegen 300W ili maxpower 400w ili Neon 400w sto sve imam u izobilju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ouff. Ti bi znaci novo? Sempron 3000 (300kn), ECS 690G maticna (400kn), giga Kingmaxa 667 (300kn max), imas Codegen desktop casea u Vemilu. Ili Frontier u Linksu no napajanje ODMA van. Za case i napajanje ti ostaje 200kn u mom slucaju. Jedino nisam ziher jel ima maticna TVout. Rabljeno bi se dalo naci jeftinije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hehe jos ako nesto iskemijam polovno rame i proc npr mozda jos bude malo mjesta ![]() maticna vijerojatno nema tv out. Btw ova maticna ima samo 2 slota za ram? Sta nema neka okej sto ima vise? Ili neznam .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Neznam, nadogradnja ![]() Znaci to mi je nekak malo ovak na prvi pogled ali moze proci. Najveci bed mi je to sto ploca nema tvout ko ni svaka druga pa cu morat neku jeftinu grafu tek tak al ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sempron 3000 ti je oko 230 kn box, nedavno kupio rođaku u formela. A ta tvoja napajanja su ti sasvim dobra, samo ako ti se da potrošit u Linksa 25 kn kupi sharkoonov vent 80 mm, potpuno nečujan (skoro, 15 db), a isto takav možeš stavit na sempronov box cooler, jer iz iskustva znam da se nešto čuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Uf, vidim ova ploca sto mi je matesonik preporucio nema u rijeckim ducanima, zaboravio sam navesti da bi bilo pozeljno: links najvise vemil ok hgspot najmanje najradije bi iz linksa tamo imam ok isustva i korektni su ![]() e da imam i ventova doma tak da mislim da nece falit ![]() imam priliku dobiti AM2 3200+ proc sta mislite ce to biti ok da se nemora konfa mjenjati narednih par god, kad stigne hd, blurej( samo kupim snimac/citac) za snimanje digitalne telke i to, tu i tamo nekakav backup filma (hd)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Opet pitanja ![]() zasto je ovaj par kuna jeftiniji od 800 je losiji? http://www.nabava.net/proizvod.php?p=6153 zasto je ovaj par kuna skuplji od 667 a zapravo je bolji? http://www.nabava.net/proizvod.php?p=6154 a kak ovaj moze bit tak jeftin? http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1901166 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Uf uzeo bi ovog kingstona sto je tak jeftin iako mora negdje biti kvaka ![]() Btw ciljam na ovu plocu http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A201224 pa ako uzmem iz optimum-online da mi posalju postom onda bi tamo uzeo ram i plocu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Osim toga, sa 6100 integriranom grafikom budi sretan ako bude vrtilo obični DVD bez štekanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
A zasto bi mu stekala DVD reprodukcija?
![]() |
![]() |
#13 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() Npr ja imam jedan Divx (Donnie Darko) koji mi na mom "normalnom" PC-u vrti bez problema, a na HTPC-u (sa Nforce 6150) nema šanse (iako svi drugi koje sam probao rade) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Naravno da cu drugu grafu staviti, na ovoj nema sanse da stavim tvout jer iz agp/dvi izlaza nemoze se tako lako prebaciti u analogni signal, uzeo sam kuciste jucer pa poslikam i stavim mali review ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() Ima i gigabitnu mrežu, firewire, SPDIF Jedini bad je što ima Nvidia, a ne ATI chipset ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
|