|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
LAN CHAT + Webcam
Dakle... tražim prog za dop preko LAN-a ali da ima i mogućnost za gledanje preko web cama. Trenutno sam na BorgChat-u i ne vidim tu opciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš linux server na lanu digni si SIP server i skini Eyebeam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
XP Pro + sp2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
dobio ga s jednom od kamera. ima mogucnost tog gledanja webcama preko LAN-a. pa dok ne nadjes nekaj bolje(za video LAN chat), njime gledas video, a istodobno se dopisujes nekim drugim programom... odabir spojenih kamera je zaista lagan, nema petljanja kroz duboke izbornike...jedan klik i video je vec tu. evo ti screenshot s par opcija:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
spojeni smo preko rutera ali ne preko ruter mod rada nego kao modem ( ne pitaj ni kako ni zašto.. nemam blage ![]() Dakle.. idalje me zanima ono šta sam odmah rekao u prvoj poruci.. prog za dopisivanje preko lana sa podrškom za web cam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Joooooo.. bemu cucka... Imam msn i susjed ima. I oboj esmo spojeni na net preko nejgove telefonske linije ali svatko sa različitim podacima. Ruter ne radi u ruter modu nego u običnom, modemskom načinu rada... Šta još ima za pojasniti. ajmo opet LAN program sa podrškom za web cam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa onda ni nemas LAN doma, odnosno sa susjedom
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
IMAM LAN JBT. Jooo.. daj prestanite pisati gluposti. Pitao sam za program a ne dali ja imam lan ili ne. kako mi sad žao šta emam bluetooth nego je kod susjeda da ti pošaljem sliku... Daj više prestanite pisati šta nije pitano. Samo sam pitao ako netko na ( ako uopće postoji ) neki program za chat preko LAN-a ( da ne nabija MB dragocjene ) koji ima podršku za web cam Nema ovo smila... šefe.. može L.O.C.K. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pa, stvarno bolje da nisi ni pitao, kad vec imas takvo drzanje...i ocito nemas pojam sta pishes...ako oba imate konekciju na net...onda mozes probati msn mess i yahoo mes...ja se sjecam da sam sa susjedom tako znao izmjenjivati datoteke(jer nam network sharing nesto niej shljakao) i da je brzina transfera bila prebrza za dsl, tako daj e taj promet ishao preko LANa....i, stavrno bolje da netko locka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ti gledaj šta pišeš... napisao sam gore da ruter nije u ruter modu nego u modemskom načinu rada što znači da to ne pali. Probao sam. Da je išlo nebi ni otvorio topic. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|