|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Postavke fonta na 1680x1050
ovako ljudi, jučer sam kupio 20" widescreen Philips (200WS8FS) i došao do zaključka da je to zapravo dosta veća reza u odnosu na moju bivšu 19" widescreeen i njezinih 1440x900... e sad... prvo, koristim recimo Vista tema, no fontovi i njegova veličina je ista ko na XP.. znači, koji Font i koja veličina se koristi u Visti? drugo, povećanjem DPI-a se isto povećava samo font, jel? ili? treće, koju veličinu fonta i DPI koristite na ovoj rezi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
|
zar nitko nije mijenjao postavke fonta ili veličine DPI-a? da li engdje postoji opcija samo povećanja Fonta u Windozama općenito, a ne DPI-a, jer mi onda u***e ikone i slično... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš povećati i preko DPI-ja i preko font sizea u Desktop > Appearance, ali u ovom drugom slučaju se ne poveća na svim mjestima nego samo na nekim.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
meni se čini da mi je i DPI povećao samo na nekim mejstima, ja ne želim da mi sep ovaćavaju ikone nego samo Font svugdje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|