|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
pomoc s router modom
znam da sam novi i sve to...ali dal ima neka dobra dusa koja ce me prek msna vodit kak da konfiguriram kasdu da radi u combo modu?? zahvalan sam mu do groba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo ja cu biti dobar pa cu ti poslati upute na mail ak radis sve po uputama skoro pa da nemos zeznuti.. inace mislis da bude u router modu ili ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
da da kasda bude u router modu... treba mi da spojim 2 kompa da mogu na net... tj.ovaj koji sad imam na netu...od njegove kasde bi s ethernet kablom spojio drugi komp...oba imaju mreznu karticu...ma joj radio sam vec po uputama s jednog foruma pa opet nije uspilo...a sve sam napravil kak su rekli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U Sticky - ju i x postova sve već piše. Radi korak po korak kako tamo piše. Poznato je da katkada proceduru treba napraviti više puta da "stvar" proradi kako treba. Nitko se ne javlja jer se ljudima blago rečeno gadi to kinesko smeće koje radi samo zahvaljujuči milosti božjom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Pa bilo je slučajeva da se pojedini primjerak nije dao naštimati u router mode, a radili su ljudi koji znaju šta rade. Možda da nađeš netkog lokalno (Zg) tko je to uspješno napravio pa da prođete proceduru zajedno. Druga opcija je poznata, prikupi malo krznenih beštija, kupi pošten router, konfiguriraj i uživaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Pa nemoraš se zezat sa firewall - om dok to radiš, samo ga privremeno deaktiviraj i nemoj na Internet nego samo na web konfig. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|