|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pomoć pri kupnji fotića
Dakle, kupujem fotić do 1300-1400kn pa pošto sam newbie u tome ![]() I zanima me da li je bolje uzeti neki sa normalnim AA baterijama za punjenje ili sa litij-ionskom baterijom... Po mogućnosti da bude 7.1 - ja sam imao nešto ovakvo na umu http://www.olympus.hr/consumer/29_FE-230_Details.htm Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
Imam ti ja olympus fe 230 sa hrvatskim meni-jem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Emergency Scratcher
|
Citiraj:
ja napunim bateriju, slikam konstantno sa blicem i baterija mi traje 7-8 dana!! Po meni bi se vratio u dučan i reko joj da se stera u krasan penis da nebudem neugodan!!! U ostalom ženama nije za vjerovat!! Ja ti naj ozbiljnije kažem, ja sam s fotićem pre zadovoljan, i još k tome ima milijun opcija za koje nikad nisam čuo i neznam se koristiti s njima, imaš npr za slikanje iza stakla, pa za kulinarstvo, pa za slikanje slavlja npr vatromet, znači poseban program slikanja za svaku prigodu u kojoj se nađeš! imaš poseban menu za slikanje panorame, menu ti je ko za mobitele ono kak imaš ikone za poruke i to, tak ti je tu ali imaš za slikanje panorame, scena na televiziji, pa za rezoluciju slike, pa postavke, i takvih črčkarija!! Meni osobno je trebalo 3-4 dana da pohvatam sve komande, jer ponavljam ima gro opcija fotić!! I mislim da je taj fotić trenutno najbolji na tržištu u omjetu dano:dobiveno!! ja sam si uzeo i memorijsku karticu od 1gb, slikam na rezoluciji SHQ (super high quoliti (kak se več piše) ![]() S njim sam dobio i futrolu, punjač za bateriju, tv kabel (da gledaš slike na tv-u), usb kabel, za spojit na komp fotić, pa razne cd-e ma kažem ti perverzija od aparata!! onda neznam imaš npr blic protiv crvenih očiju, i još užasno puno toga!! Ja da sam sad na tvom mjestu otišo bi po njega isti čas!! a ovo za blic je čista glupost!!
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
osobno bi radije uzeo ovako nešto Canon A560 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=26071 Canon A570 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3840031 ili ako briješ na fashon modele Canon Ixus70 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=26073 uzmeš punjive baterije (u slučaju da ideš na A seriju) i 1GB SD karticu i miran si. Također veliki mi je plus kaj 1GB SD košta 100kn dok 1GB xD košta 260kn osobno imam A610 (oko 1,5g) i prezadovoljan sam njime @BMW vidim nisi puno digitalaca isprobao, ne znam za ovaj ali znam da oni jeftiniji Olimpusi iz mju serije imaju bljedunjave slike
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 10.09.2007. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Emergency Scratcher
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
OK, jer su me izjave poput ovih navele na to kao da nisi isprobao više od dva digitalca.
![]() |
![]() |
#8 |
Emergency Scratcher
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
M5 zvučiš kao 16 godišnjak kojem je tata kupio prvi digitalni fotoaparat...Bez uvrede,ali taj fotoaparat je sasvim prosječan... Ima mi sestra tvoj fotić,uopće nas u firmi nije impresionirao...inače nam služi za posao vrlo često...a što se baterije tiče,da,ne traje baš...i upravo iz tog razloga smo prvi puta posegli za kupovinom auto-punjača. Slike su OK,ali samo to i ništa više...još uvijek imamo i stari Sony DSC P-43 koji radi jednako dobre slike,a baterija traje neusporedivo duže. Fotoaparat je OK,ali za te pare je daleko od najbolje kupovine... Inače,u tom cjenovnom rangu također smatram da je Canon najbolja kupnja... A ako se ikako može rastegnuti buđet za nekakvih 400-500kn (isplati se!),tu je Canon S3 IS za 1958kn u Kodak centru d.o.o,o njemu ne treba trošiti riječi...ultrazoom fotoaparat,radi odlične slike koje su rame uz rame,ako ne i bolje,novom Canonu S5...ima manje opcija,ali kvaliteta je na nivou. P.S:da se nebi uvrijedio,podcrtao sam ti gore ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 10.09.2007. u 20:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
no stojim iza onih preporuka (A560/570 IXus70) Ovaj Canon što je TB predložio je super za tu cifru no pitanje je ima li dečko dodatnih 500kn, ako ima super ![]() btw nemojte sad M5icu prcat mlad je i friški ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A imaš pravo, ja gledam po sebi di mi je tih 15 s na A520 puno značilo, ali većini to ne igra neku ulogu. Vidiš, nisam ni znao da je S3 nakon dolaska S5 toliko pojeftinio. To bi definitivno bilo najbolje ak bi se moglo toliko rastegnuti. Naravno, ako nije uvjet da mora stati u džep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Emergency Scratcher
|
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ja sam pod takvim dojmom,vezanim uz taj fotić,jer su tu ipak komentari prvenstveno brata (31g),sestre (30g),a i mene...svi smo mi orijentirani kako poslom tako privatnim životom interesirati se i redovito kupovati nove fotoaparate...tu i tamo se i amaterski pozabavimo slikanjem u prirodi (ali s SLR-om) ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Emergency Scratcher
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
po meni je canon a570is najisplativiji model za te novce, osim iznimno dobro kvalitete fotografija, rjesen je problem crvenih ociju koji cannon pati godinama koji se moze umanjiti na njemu i ima stabilizaciju slike i naravno valjda sve postavke za rucno podesavanje.. Ima AA baterije sto znaci da nije minijaturnih dimenzija, ali kad si bogu iza leda i nemas punjac sa sobom dobro dodu duracelke iz kioska, ja se nedam na LiIon nikako jer kad se isprazni onda je prazan i mozes se na glavu postavit al neces ga pokrenuti dalje! da nema a7x0 serije i ja bi ga kupio, ovak cekam da napokon a720 dode vise u trgovine.. e da, da se razumijemo, ne volim canon iz nekog razloga ![]()
![]() |
#18 |
Premium
|
hvala
- razmotrio sam vaše prijedloge... mislim da ću uzeti nekog od predloželih canona - za prosječnog čovca poput mene i više nego dovoljno ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|