|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
sonic stage alternativa
nabavil sam ( dobro nisam ja nego cura ) sonijev nw E003 mp3 plejer .. sam plejer je kulj , fewnsi šmensi i sve ali ovaj smrdljivi sonic stage ... mislim ..neznam kaj da mislim .. em mi neče više od pol pjesmi metnuti na plejer ( skinul sam najnoviju verziju i neče ) .. em nemrem skužiti kak napraviti dva foldera na plejeru tak da odjelim svoje pjesme od njezinih ( cini mi se da sam videl nekakvu mogucnost da plejlistu napravim svaku posebno ali nabijem ja njih sa tom plejlistom ja ocu DVA FOLDERA i gotovo ) .. em nemrem normalno prebaciti mp3-e na plejer nego moram prek tog programa .. em nemrem s drugog kompa mp3-e na svoj komp metnuti .. uglavnom cisti shit od programa kaj se mene tice ( ovo je moje misljenje o tom programu .. znam da ima onih kojima je program cist ok ) .. instaliral sam i "VAIO music transfer" ( radi sa E003 serijom plejera ) i s njim mogu baš svaku pjesmu prebaciti ali s njim isto nemrem napraviti foldere a niti ne prepozna pjesme koje su prije prebacene na plejer pa ih nemrem pobrisati nego moram opet sonic stage pokretati da obirsem pjesme .. .. probal sam VoidMP3FM .. program puno obecava .. mogu napraviti foldere .. mogu prebaciti sve pjesme .. ali opet ali .. zna se dogoditi da neke pjesme zvuce ko robotski glas ili pak plejer javi "file error" ( recimo jucer sam prebacil 100 pjesmi i od toga ih je 20 radilo sve ostalo "file error" ) .. mp3 file manager pak ne podrzava ovu seriju plejera .. .. bil sam nasel i nekakav program napravljen u javi .. ali taj mi uopce nije funkcioniral .. .. vec se dobrih 10 dana broim sa tim plejerom .. dal ima ko kakav software dobar s kojim bum mogel sljedece 1. napraviti dva foldera tak da u jenog metnem svoje pjesme i u jedan njezine 2. da mogu prebaciti svaku pjesmu 3. da pjesme pm3 plejer nakon prebacivanja svira a ne da izbaci "file error" i slicne stvari 4. da program bude portabilan tj da se moze metnuti na mp3 plejer ( ko VoidMP3FM .. 5. pod 1,2,3 i najvaznije a ovo pod 4 mi je sve jeno .. također primam savjete kak popraviti koju od gore navedenih greški tipa , sonicstage neče prebaciti svaku pjesmu i nemrem napraviti dva foldera" ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
idem pogledati kak se zove softver koji imam na svom E407, pa ti javim, mislim da je MP3 File Manager. EDIT: Da, taj je, sa ovog linka koji je dao domy. radi zadovoljavajuće, neusporedivo bolji od sonic stagea (kao da je to problem), ali ništa posebno. samo, mislim da nema boljeg... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
nažalost MP3 File Manager ne radi sa mojim modelom ( E003) ![]() NW-E00x Mp3 File Manager sam vec probal ali budem opet a ovaj lugin za winamp nisam jos probal thnx na pomoci
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bok, i ja sam imao prilike nesto prčkati oko nekog mp3 playera, neznam koji je bio model, ali je bio sony. Da te ne bacim u depru, ja sam popizdio nakon par sati, jer isto nisam bez njegovog programa mogao ubaciti pjesme na player (ne sječam se koji je bio model ni koji je bio software), a bio je kapaciteta od 1 gige. Kad sam nakraju totale popizdio, krenuo sam u čitanje svega što je došlo s njime. Kad ono,,,,,nije to mp3 player, nego nekakav digitalni sony player. Molim??? Pa, na kutiji s našom deklaracijom piše da je to mp3 player!!!!! Ludnica....na svu sreču nije to bilo moje, nego sam trebao staviti na njega nešto pjesama.... Uglavnom, sranje kakvog nema. Radio sam s milion raznih mp3 playera, bez brige u eksploreru oznacim mp3-ce, copy. i paste,,,,i to je sva mudrost svijeta. ovaj sony je čista banana.... bokić, i sretna nova, svima ma gdje bili....
Silverston Temjin TJ05 silver+Corsair vx550w ASRock Z77 Extreme4+i5 3570K Lg M227WD,Corsair Vengeance 2*4gb / HDD:OCZ Vertex3 128gb, Samsung 1.5TB, Samsung 750gb, WDC 2TB Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad[/SIZE] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
je li netko uspio upogonit ovaj progam: NW-E00x Mp3 File Manager da radi sa nw-e00x serijom, ako je neka mi objasni korak po korak..?? Imam nw-e003 i nikako ne mogu skužiti kako da prebacim pjesme, otvori se program ali one ikone za prebacivanje glaszbe ne svijetle... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|