|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Pomoć ovo windowsa xp
Ako netko zna zbog čega i kako da to ispravim, kada otvorim ikonu my computer pojave se kratice za diskove, c,d,e i f na c disku mi je operativni sustav kada njega kliknem otvori se c disk u novom prozoru, a dok kliknem ostale diskove napiše mi accsess is denied. Molim vas kako da to popravim. Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Start>Control Panel>Folder options>tab wiew>"Show hidden files and folders">makni kvacicu sa "Hide protected operating system files" i takoder makni kvacicu sa "Use simple file sharing" Onda desni klik na problematcini disk>properties>tab security>advanced>tab owner>oznaci svoje ime i oznaci "Replace owner on subcontainers and objects">ok. To bi trebalo radit pokusaj pa reci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda nisi admin na tom kompu, a onaj tko je admin ti je zabranio pristup tim particijama. Ulogiraj se kao admin, pa idi na Properties od dotične particije (desni klik na d, e i f u MyComputer) i nađi Sharing karticu i otklikni "Make this folder private". Inače ima još i jedan način da dođeš do hard diskova i particija u kombinaciji s userima, pa onda možeš staviti kvačice što hoćeš ili nećeš dopustiti pojedinom useru, i tamo je i opcija za pristup pojedinim dijelovima na kompu. Samo, ne sjećam se kako doći tamo, no znam da sam baš na taj način jednom vratila pristup cijelom računalu. Nadam se da će neki drugi na forumu reći kako se dođe do tamo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|