|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Pomoč
Prije svega da pozdravim sve članove.Ovako imam velikih problema sa cod2 stalno trza ,laga miš mi podivlja jedva se krecem sve mutno jedva vidim na mapama kao da je vodeno,Fps mi zna padati čak na 9 a sa obzirom da imam nvidiu 8800 gts i imao sam 333 lock fps-a malo čudno .koristim xfire ali nije do njega nije ni do interneta ,neki dan stavim novu matičnu jel sam mislio d aje do nje i bilo sve ok kojih 1sat do 2 sata onda opet isto ,znao se kuler na matičnoj jako zagrijat pa sam mislio da je to otvorim kučište opet isto s stime da kuler nije tako vruč više.Sad sam čuo da intel2core +xp+cod2 zna raditi probleme i da na visti radi kako treba.I još jedna stvar moj prijatelj je imao istu grafu i njemu se slično dogadjalo pa je stavio nove drivere samo sad nemogu sad njega tako da neznam koje je stavio.Molim Vas pomažite i unaprijed hvala. Ja imam drivere nvidiaWin2KXP 162.18 Grafa je nvidia BFG 8800 gts 320 mb geforce bios version 60.80.0d.00.03 iRQ:16. bus Pci expresx16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Za početak - koristi interpunkciju i paragrafe, tako da mogu uopće pročitati kaj te mući. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|