|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
fullscreen ne radi kod playanja videa
Poz, dosta dugo me ovaj problem muci, stos je u tome sto ako je overlay mixer onda ne baca fullscreen kako treba, ako se stavi neki drugi nacin renderiranja (sto vise procesora trosi) onda je ok, ali je slika posvijetljena, najvise iritira to sto kad se ulazi u fulskrin preko BILOKOJEG programa, uvijek je crno, jedino sam do sad vidio da RealTime vide-e na hardu sa extenzijom .mov baca u fullscreen bez beda.. ista stvar na drugom racunalu, probano je: maknuti k-lite staviti ponovo --- reinstal wina ne pomaze sa xp codec packom opet isto sa vise programa (media player classic, WMP, zoom player) zna netko rijesenje ovom bugu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad i mene muči sličan problem s MPEG-1 videom, ali samo ponekad kad gledam u fullscreenu. Pojavi se samo crno-ljubičasti ekran i čujem zvuk u pozadini. Ako prebacim na sljedeći video u play listi i vratim natrag na prethodni onda nekad bude OK... Ne sjećam se da sam prije imao ovakvih problema, a uvijek sam koristio K-Lite + Media Player Classic.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
E tocno to, na par kompova isti prob. Nije crn ekran nego onak crno ljubicasti i bas taj fullscreen yebe, al se da prozor "razvuc" preko ekrana pa bude ok. U zoom playeru sam to rijesavo tak da odaberem drugi rendererer ne onaj overlay do cega je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ja sam stavio na system default renderer (U Windows XP-u je to windowed VMR7), ali i dalje ne znam zašto ne radi overlay mixer koji je u valjda zadnjih 2-3 godine uvijek radio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja sam mislio da je do drivera ali nije, jer sam mjenjao a ocito i na atijevkama zna brejkat pa neznam, probavo sam razlicite verzije klitea, razlicitih codeck packova pa cak i bez codeck packova je znalo tak u***ati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Ne znam, mislim da nije do drivera. Baš ću probat sa 7.7 ili starijim, sad sam na 7.8. Ja istu verziju K-Lite Mega Codec Packa koristim već duže vrijeme. Koliko sam skužio, VMR7 (windowed) i Haali's Video Renderer daju najoštriju sliku i najmanje zauzimaju CPU dok ostali VMR više troše proc i daju mutniju sliku. Sad ne znam kako ostaviti...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|