|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Molim za savjet
Pozdrav svima! Evo dugo vremena gledam i trazim prijenosnika za ok 6 do 7 tisuća kn za sve pomalo multimedija,igrice tu i tamo i malo rada u CAD-u i zadnje sto mi je zapelo ozbiljnije za oko: Notebook Lenovo N100, (TY0FJCD), Intel Core 2 Duo T5200 (1.6Ghz), 15.4" WXGA VibrantView, 1GB RAM, DVD+-RW DL, 120 GB HDD, nVidia GeForce Go 7300, modem, bežična mreža, LAN, Windows Vista Home Basic Notebook Lenovo N100, (TY0FKCD), Intel Core 2 Duo T5200 (1.6Ghz), 15.4" WXGA VibrantView, 1GB RAM, DVD+-RW DL, 120 GB HDD, nVidia GeForce Go 7300, modem, bežična mreža, LAN, Windows Vista Home Premium Prije toga sam razgledavao HP i Acera ali ovi su mi nekako sobzirom na cijenu odlični iskonfigurirani razlika u cijeni je 1000 kuna (oko 6500kn prvi i drugi 7500kn) mada nisam skuzio u cemu je razlika. Ja bi vas zamolio malo za savjet kakvi su ti Lenovo prijenosnici opčenito i dali je ovo dobar izbor za tu cijenu, ako imate za preporučit dobru altrnativu za taj cijenovni rang svakako recite. Hvala na pomoči! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako se misliš igrati, nabavi nešto s jačom grafom od Go 7300 npr. X1600 ili Go 7600. Moći ćeš se igrati i s njom, ali koje igre i na kojim rezolucijama/detaljima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A recimo HP 6715b GB836EA vs ova dva modela ili kakvi su ovi forcebook u hgspotu nisam bas vidio neke pohvale ovdije na forumu a imaju dosta dobre komponente po maloj cijeni Zadnje izmijenjeno od: Makoto. 03.09.2007. u 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hp ti ima AMD za tu lovu....znam da mnogi na ovom forumu favoriziraju amd (čak i ja), ali NE u prijenosnicima. Nije bezveze čak 30% jeftiniji... A lenovo je daleko najkvalitetniji samo nekada zna sa nekim modelima biit bezobrazno skup. Ako si ga mozes priustiti, samo naprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Forcebook zaobići u najširem mogućem luku. Bez obzira što komponente zvuče moćno, loše su kvalitete, a najkriminalnija je baterija koja u roku od 6 mjeseci gubi i do 50% kapaciteta.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala na pomoči evo za sad mi najviše igra Notebook Lenovo N100, (TY0FJCD) za 6.700 kn probao sam naci mozda kakav slican model sa malo jačom grafičkom ali za ovu cijenu bez da pate druge stvari nemoguče, bio sam ga pogledat nije mi bas izgledao kvalitetno na prvi pogled kao thinkpad serije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Eto uzeo sam bio lenova sad bi pitao ako neko zna dali je problem napravit downgrade na xp na ovom modelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nije...imas na lenovo.com sve drivere, ali evo ti ukratko step by step: 0.)Dok ti vista jos radi hop na lenovo.com skinuti za XP drivere za mreznu i sa microsoft sitea .net framework 2.0 1.)To dvoje snimiti na stick. 2.) Kad instaliras windowse XP SP2 (obavezno sp2 zato sto je to core 2 duo) snimi sa sticka .net framework 2.0 i driver za mreznu 3.) Slozi mrezu, adsl i hop na lenovo.com skinuti program koji se zove "system update" 4.) Instalirati system update, on ce prepoznati tvoj komp naci sve drivere itd. Moj savjet...prvo bios samo updejtat, onda drivere i onda tek ostalo... to je to...tadaaaaam edit: mozda ti i .net frawork nece trebati jer ga vec imas ali to ovisi o tvojoj instalaciji windowsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Thx jos jednom probacemo malo vistu kad je vec tu a onda navjerovatnije ide dole ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Pozdrav opet trebao bi jos malo pomoći ![]() ![]() Thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Moraš skinuti i softver koji će koristiti FR jer driveri su samo vezani za uređaj kao takav. Siguran sam da bi našao više informacija u manualu pa ako ga nisi dobio, skini ga i pročitaj šta piše o tome.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|