|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
vBulletin PM Reader - spremite svoje privatne poruke
Evo naletih na ovo u potrazi za bas tako necim ![]() Procedura je slijedeca: 1) Iz Inboxa potrebno je kvacicom selektirati sve (ili odabrane) poruke u Inboxu (selektirati sve poruke u Inboxu mozete pomocu najgornje kvacice) i exportirati selekciju u XML format: ![]() 2) Nakon toga exportiranu XML dadoteku treba ucitati u PM reader: ![]() 3) I to je to ![]() ![]() Download : link (831 kB) Homepage: link ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
|
Postoji i malo napredniji komadic softvera, ali se placa. http://www.softpedia.com/progScreens...hot-13888.html EDIT: Doduse, ovaj PrivateMessengerVB malo mi je sumnjiv, svi download linkovi su broken, pojavljuje se na hrpu softver "portala" sumnjivog sadrzaja i pozadine. Jos nisam probao, ako tko nadje i moze potvrdit da sve radi OK nek stavi link ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 25.08.2007. u 00:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
|
Je, ja spremam na taj nacin PM-ove vec dosta dugo, fajlovi su mi vec po par mega. Ali to je totalno nezgrapno i nepregledno, pogotovo ako ima puno kvotanog texta. Ono, koma ziva. Ovaj nacin mi je puno laksi i pregledniji ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Je,dobar komadić softvera..Baš sam ga instalirao sad.Jednostavno i učinkovito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaboravio si napisati da prvo treba napraviti novu bazu podataka (database) pa se tek onda može ubaciti XML datoteka. Mene muči što ne mogu raširiti ovaj prozor s popisom poruka u sredini. Inače, vrlo dobar komad softvera, hvala što si to podijelio s nama. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
tenkju |
![]() |
![]() |
|