|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
5.1 zvuk problemcic
Pozdrav! Evo, bas sam skuzio da kad sviram pjesmu ili gledam film, rade samo dva prednja zvucnika i sub. Kad odem u SpeakerSettings od Creativea, pokrenem onaj sonud test da se na svakom zvucniku redom glasa, sve radi! Vjerojatno je problem u Vistinom nekom overrideu, al gdje je? Btw. radi i u Vistinom test soundu. EDIT: Kad istekam zadnje zvucnike iz onog "routera" kojeg imam na stolu, onda svi rade osim centrala. Ali svi ti jednako rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
pa pjesme inače tak i trebaju svirat (stereo) al filmovi bi trebali na sve ić (5.1 zvuk)... jesi probal uključit u Audio Console (govorim o Visti) - za tvoju zvucnu najnoviji driveri onaj EAX Effect - CMSS-3D - Stereo Surround - koji rastegne zvuk na sve zvučnike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
pa ja sam za svoju instaliral najnovije drivere (Audigy SE) na 32-bitnoj visti i onda imas pod program files - audio console (kao neki program/aplikacija) - kad se klikne na to imaš podosta opcija za mijenjat, između ostalog i EAX efekte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Na XP-u se simulirao surround tako da je na stražnje zvučnike puštao isti signal kao i na prednjima. To meni užasno smeta u Visti i iskreno - ne znam jel se to riješilo nekako, pogotovo sa ovim integriranim karticama. Ove eksterne bi mogle i same imati neku opciju za to, ali za integriranu to nisam nigdje našao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hmhm, izgleda da cu na Visti trebat cupat konektor za straznje zvucnike da mi simulira pjesme na sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|