|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
(riješeno) Crvene točkice na monitoru
Danas sam upalil komp, normalno kak i svaki drugi dan, i na monitoru si mi se pojavile crvene točkice male. Neke stoje na mjestu, neke blinkaju. E sad, neznam dali su to mrtvu pixeli, pretpostavljam da nisu jer ih nema uvijek, evo sad sam našel pozadinu na kojoh ih nema. I negdje sam pročital da ako staviš ri, zelenu i plavu na background i ako nema tih točkica da nisu mrtvi pixeli. Možda stuck pixeli? Mislim da sam to čul negdi, ali niti neznam kaj je niti dali ja to imam. Zna možda ko? I kak to riješiti?
![]() |
#2 |
Premium
|
Vjerovatno jesu, jer i ja sam na 930BF imao par crvenih tackica i morao sam mjenjati monitor. Nesmije niti na jednoj boji pozadine da se vidi tackica.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, ali čudno mi je nekaj. Otvoril sam jednu sliku na kojoj se te točkice vide, i sad sam tu sliku počel pomicati po ekranu i te točnice su se pomicale sa slikom. To mi opće nije jasno. Aha, mislim da sam skužil. Možda monitor nebre pokazati određene boje pa su umjesto njih točkice ![]()
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Grafička ti nije u redu, probaj s drugom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo, zamijenio sam monitor drugim i na tome drugome nema tih točkica. Po meni onda izgleda da je monitor, a ne grafička. Ili? Jer ako bi graf. bila onda bi i na tome monitoru bile točkice.
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel spojen prek DVI-a? Ak je, pogledaj si da je dobro sjeo konektor na grafi i na monitoru. Meni je bio monitor pun zelenih tockica, usro se i kasnije skuzio da se malo DVI odspojio. Takode, to mi se desilo i na poslu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
|